proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pureco csapadékvíz megoldások a debreceni Thyssenkrupp gyárban


2017. október 11.

390 köbméteres acél spirel csőből kialakított záportározó került beépítésre

A német ThyssenKrupp a világ egyik legnagyobb acélgyártással, valamint autó-, gép-, energia- és építőipari alkatrészek gyártásával foglalkozó vállalata. A technológiai konszern újabb autóipari gyárat létesített Magyarországon, Debrecenben, ahol a beruházás során különös gondot fordítottak a csapadékvíz tisztítására és betárolására. A költséghatékony csapadékvíz gazdálkodási rendszer megvalósítására a Pureco Kft. termékeit választották.

A 390 köbméteres, acél spirel csőből kialakított záportározó rendszer hullámosított acéltartályként hatékony megoldást jelent a gyártelep területére hulló csapadék kezelésére. A csőszakaszokat vízzáró pántok csatlakoztatják egymáshoz, a palást víztartását pedig a gyártás során a korcolásba befűzött gumi tömítés biztosítja. A csövek telepítése során a Pureco munkatársai végig jelen voltak, akik nagy hangsúlyt fektettek a töltésanyag és a tömörítés minőségére, mivel a rugalmas acél szerkezet a körülötte található töltésnek adja át a terhelést.

A gyártelep oltóvizének biztosításához 2,4 méter átmérőjű tűzihorganyzott acél tűzivíztározó tartály kínál eredményes és hatékony megoldást. A csapadékvíz tisztítására acél olajleválasztót alkalmaztak, emellett beépítésre került még egy 2 l/s kapacitású zsírfogó berendezés is.

Pureco csapadékvíz megoldások a debreceni Thyssenkrupp gyárban

Pureco csapadékvíz megoldások a debreceni Thyssenkrupp gyárban

Pureco csapadékvíz megoldások a debreceni Thyssenkrupp gyárban

A Pureco csapadékvíz tárolók letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
Kulcsszavak:  Pureco  csapadékvíz  tárolás  záportározó  tűzivíztartály  esővíztározó  csapadékvíz  kezelés  esővíz  gyűjtő  hullámosított  acél  tartály  tározó