proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Opten Kft. „A”, azaz kiváló minősítésben részesítette a HAJDU Zrt.-t


2016. augusztus 19.

A minősítés szerint a HAJDU Zrt. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője


Az Opten Kft. modellje, melyet a minősítés során alkalmaznak, hazai környezetre optimalizált korszerű adatbányászati algoritmusokkal dolgozik, és több száz változó alapján rangsorolja a vállalkozásokat. A begyűjtött és analizált adatok segítségével az Opten Kft. a vállalkozások stabilitását és megbízhatóságát minősíti.

Az "A" minősítés azt jelenti, hogy az adott céggel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Ma Magyarországon nagyon kevés cég kap a HAJDU Zrt.-hez hasonlóan "A" minősítést. Hazánkban a cégeknek összesen 1,15%-a érte el a kiváló minősítést nagyvállalati kategóriában.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  opten  hajdu  minősítés