proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós automata kézszárító előnyei


2016. március 04.

Airblade technológiával működő, nagy sebességű, HEPA filteres kézszárító

Állítható zajszint

A kézbedugós Dualflow infra kézszárító esetében az innovatív motortervezésből adódóan egy kitűnő percenkénti fordulatszám/ fogyasztás arány jön létre, így elérhető a mintegy 73%-os energia megtakarítás a hasonló típusú kézbedugós automata kézszárító gépekhez képest és ebből adódóan környezetkímélő is.
A Mediclinics Dualflow infra kézbedugós kézszárítójának zajszintje csökkenthető a motor teljesítményének állításával, amely 420 W és 1100 W között szabályozható. Ez nagyon fontos lehet olyan alkalmazási helyek esetében - például irodaházak, mozik, színházak -, ahol a kézszárító zajszintjének csökkentése fontos szempont.
A Dualflow kézbedugós vagy airblade kézszárító szárítási ideje kb. 8-15 másodperc a beállított motor teljesítmény függvényében, de az általa kibocsátott zajszint a kategóriájában a legalacsonyabb.

Vízgyűjtő tartály

A Mediclinics Dualflow Plus kifejlesztésének fontos eredménye a kézszárítás során lefújt víz összegyűjtése a kézszárító alsó részén kialakított gyűjtő fiókban. Ezzel a fejlesztéssel elkerülhetővé vált, hogy a kézszárító gép alatt és környékén a padozat nedves és csúszós legyen.

Könnyű karbantartás

A működést és a karbantartást támogató LED kijelzők - amely mutatja a készenléti és működési állapotot - piros LED fénye jelzi az esetleges motor problémát, a szerviz szükségességét. A kék LED fénye jelzi a vízgyűjtő tartály megtelt állapotát. A Dualflow Plus kézszárító ezen szolgáltatása kiemelkedően elősegíti a biztonságos, hosszútávú működést, támogatja az időben elvégzett szervizelést.

Egyéb fontos értékesítési szempontok

BioCote antimikrobiális felületvédelem
Az ezüst ion technológia használata mindazon felületeken és részeken, amelyek fogékonyak a baktériumok összegyűjtésére, mint a vízgyűjtő tartály vagy a kézszárítási terület. A BioCote egy ezüst ion alapú bevonat, amely megakadályozza a mikroorganizmusok nagy részének elszaporodását. Itt kell kiemelni, hogy a BioCote 99,97%-ban hatékony a MRSA ellen, ami egy olyan baktérium, amely néhány az emberre veszélyes, nehezen kezelhető fertőzésért felelős.

HEPA 13 Filter
Dualflow Plus standard verziója is tartalmazza a 3-rétegű mediclinics H13 HEPA filtert (High Efficiency Particle Arrestance/nagy hatékonyságú részecske megkötő). Ez azt jelenti, hogy a káros részecskék 99,95%-át (0.3 micron méretű, kb. 300-szor kisebb, mint az emberi haj átmérője) megszűri. Eszerint biztosak lehetünk benne, hogy a Dualflow által használt levegő, amit a használó kezére fúj, tiszta és higiénikus, és a filter megköti a levegőben lévő kockázatos részecskéket.

A Dualflow megfelel az európai és nemzetközi normáknak a biztonsági és rádió interferenciális feltételek tekintetében, és a független német intézet, a VDE minősítette.

Dualflow Plus kézszárító
 • extra gyors szárítási idő (8-15 sec)
 • 62 dBA-nál alacsonyabb zajszint
 • állítható motorsebesség
 • kettős szenzor
 • 3 rétegű HEPA H13 filter
 • BioCote anti-mikrobiális felületvédelem
 • belső vízgyűjtő tartály, amely gombnyomással üríthető
 • kivehető vízgyűjtőtartály a könnyebb tisztítás érdekében
 • minimális energia felhasználás
 • minimális CO2 kibocsátás
 • könnyű karbantarthatóság
 • IPX4 védelmi szintű
 • ADA kompatibilis
 • GreenSpec besorolású
 • GS és EMC minősített (VDE - Németország)

A Dualflow Plus kézszárító letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Hír
Nagysebességű, HEPA filteres kézszárítók a B&K-tól
2015.05.27    
Kulcsszavak:  B&K  Mediclinics  Dualflow  Plus  infravezérlésű  HEPA  filter  BioCote  szűrő  kézszárító  mosdó  közületi  közösségi