proidea.hu online termékinformációs katalógus

Magastető hőszigetelése a mádi Borsay kastély egyik épületszárnyának felújítása során


2016. szeptember 05.

Az MPN Plus 037 hőszigetelés nagyfokú rugalmassága, íves felület szigetelését is lehetővé teszi

A Knauf Insulation ebben az évben is jelentkezett új fejlesztésű hőszigetelő anyagokkal. Itt, most a tavasszal bevezetett ásványgyapot szigetelés - az MPN Plus 037 egyik beépítési módját mutatják be.
Magastető hőszigetelése : Mád Borsay kastély egyik épületszárnyának felújítása során

A beépített 15 +10 cm vastagság, és az anyag 0,037 W/m²k hővezetési tényezője kiemelkedően jó hőszigetelést eredményez a tető síkjában.

Műszaki tulajdonságok

Az állékony, roskadásmentes, -természetesen hidrofóbizált- hőszigetelő anyag nagyfokú rugalmassága, íves felület szigetelését is lehetővé teszi.


A Knauf Insulation MPN Plus 037 ásványgyapot szigetelés termékismertetőjét megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
Hír
Új Knauf Insulation MPN Plus 037 általános felhasználású ásványgyapot
2016.04.04    
Kulcsszavak:  knauf  insulation  MPN  Plus  037  hőszigetelés  ásványgyapot  szigetelés  íves  tető  Borsay  kastély  tetőszigetelés