Hörmann ajtók a pécsi Waldorf iskolában

A Hörmann 26 darab nyílászáró tokkal támogatta az iskola felújítását

2007-ben a Tettye Völgye Waldorf Óvoda, 2009-ben pedig már a Walford Iskola is megkezdhette működését, közel száz család példaértékű összefogásával. A rossz állapotú épületek felújításához, támogató partnereket kezdett el keresni a vezetőség, így találkoztak a Hörmann Hungáriával, akik azonnal segítséget nyújtottak kiváló minőségű termékeikkel.
Speciális óvoda, speciális iskola, és egy különleges pedagógiai módszer az, ami a Waldorf közösséget jellemzi. Óvodájuk több éve teljes létszámmal működik, jelenleg is sok olyan család jelentkezik hozzájuk, akik gyermekeit helyhiány miatt nem tudták felvenni az óvodai csoportba. Ennek az igénynek a kielégítésére immáron egy éve azon dolgoznak, hogy még egy óvodai csoportot indíthassanak. Iskolájuk jelenleg 5 évfolyammal, 86 tanulóval működik Pécsett, a térség egyetlen alternatív pedagógiai intézményeként. A jelenlegi bérelt helyiségek azonban az iskola egyre növekvő mérete, pedagógiájuk különbözősége és a lejáró 5 éves szerződés miatt a következő tanévtől már nem teszik lehetővé, hogy ebben az épületben maradhassanak.

Helyzetükre tökéletes megoldásnak látszik, hogy az önkormányzat 25 évre átadott egyesületüknek egy korábban bezárt, sajnos nagyon leromlott állagú iskolaépületet a város Istenkút városrészében. Az iskolaépület jelentős felújításra szorul, csak teljes átalakítás után vehető birtokba. A felújítási munkálatokban több cég mellett, a Hörmann Hungária Kft. is segítséget nyújt kiváló minőségű, 26 darab nyílászáró tokjával.

"Örömmel tölt el bennünket, hogy vannak az országban olyan vállalatvezetők, akik megértik és szívügyüknek tekintik iskolaépületünk felújítását, és ehhez adományaikkal is módjukban áll hozzájárulni. Napról-napra nő támogatóink száma, mindenkinek köszönet jár ezért, külön köszönjük a Hörmann Hungária Kft. eddig nyújtott segítségét is" - mondta el a támogatással kapcsolatban Kertész Vanda projektvezető, majd hozzátette: "Közösségünk tagjai (tanárok, szülők, nagyszülők, rokonok, sőt, még kívülállók is) az elmúlt két év folyamán több száz munkaórányi önkéntes munkát fektettek be - több millió forint értékben - az épület felújításának előkészítésébe, valamint hétvégenként a továbbiakban is közös erővel, kalákákon dolgozunk az épület felújításán."

A Hörmann Hungária Kft. továbbra is figyelemmel kíséri a felújítási munkálatokat azért, hogy minden - az intézményben tanuló gyermek - a lehető legjobb és legmagasabb színvonalon felújított épületben tölthesse mindennapjait.


A Hörmann ajtókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Hörmann házbejárati ajtók Hörmann beltéri ajtók Hörmann multifunkciós ajtók Hörmann acéltokok
 
Hörmann ajtók
4 termék

A Hörmann ajtópalettáját több évtizeden át fejlesztette a mai komplett kínálattá. Ezen változatos építési termékpaletta mellett a Hörmann egyedi megoldásokat is kínál, esetenkénti jóváhagyással. A specializált gyáregységek olyan építési termékeket fejlesztenek és készítenek, amelyek kitűnnek minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal. A Hörmann-termékpalettája magába foglalja a lakossági- , közületi- és ipari felhasználású ajtókat. A különféle követelményekre - betörésvédelem, hanggátlás, tűzgátlás - speciális konstrukciók kínálnak megnyugtató megoldást.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...