Egymilliárdos beruházással szépült meg Mórahalom

A felújított épületben számos Hörmann terméket is beépítettek

Közel egy évig tartott az az építkezés, amelynek részeként teljesen felújították Mórahalom polgármesteri hivatalát. A felújításnál figyelembe vették a kivitelezők azt, hogy az épület kiemelt funkciókat lát, hiszen a város vezetése mellett, itt foglal helyet a járási hivatal és a NAV helyi szervezete is. Mindezért a lehető legmodernebb, hosszú távon is jól szolgáló termékek beépítését irányozták elő a felújítást végző cég munkatársai, így - például a nyílászárókat - a Hörmann Hungária Kft. kiváló minőségű ajtóival szerelték fel.

Az elmúlt években folyamatosan szépült, újult meg Mórahalom, ez a Szeged melletti kisváros. Négy év alatt új önkormányzat és piaccsarnok épült, és megszépült a Szent Erzsébet Gyógyfürdő, a Fészek közösségi épület és a Mórahalmi Sportcentrum is. Az épületekben nem csak ez a közös, hanem az is, hogy mindannyiban Hörmann termékeket használtak fel a kivitelezők.
Galéria
A felújítások során a Hörmann ZK ajtók kerültek beépítésre, amelyek rendkívüli tulajdonságokkal rendelkeznek: robusztusak, stabil formájúak és strapabíróak. A minőségi felületük fény- és hőálló, foltra érzéketlen, ezért könnyen tisztíthatóak. Az ajtólap beépített zárral és galvanikusan horganyzott V0020 pántfelsőkkel rendelkezik, melyek erősen a merevítőbetétekbe vannak csavarozva. A ZK ajtók nem vetemednek meg, hiszen a hőmérséklet-ingadozások és a légnedvesség a III. klímaosztály és az S igénybevételi csoport vizsgálatai szerint nem okoznak gondot az ajtónak. Az ajtólap szerkezete és a toktömítés alapján a Hörmann ZK ajtók kiváló energetikai értékekkel segítik spórolni a felhasználókat. Hőszigetelési értékük U = 2,1 W/m²K, míg hanggátlási értékük Rw kb. 25 dB.
Galéria

"Kiváló a kapcsolatunk Mórahalommal és a térség településeivel! A kivitelezési munkák megkezdése előtt kerestek fel minket, hiszen megbízható, könnyen szerelhető, minőségi termékek beépítésére volt szükség. Ezek az épületek mind forgalmasak, nagy terhelésnek vannak kitéve, így a tartósság, a szervízhálózat magas színvonala elsődleges szempont volt abban, hogy a Hörmann Hungáriát válasszák a szakemberek" - mondta el a felújításokkal kapcsolatban a Hörmann Hungária Kft. területi képviselője és műszaki tanácsadója. "Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a tervezők, kivitelezők és a magánemberek is keresik, igénylik a Hörmann termékeit. Az egyre szélesebb portfólió kialakításával, mára már sikerült mind a magán, mind az ipari beruházásoknak megfelelő alternatívát kínálnunk. Ma a Hörmann neve egyet jelent a német minőséggel, és a hosszú távú megbízhatósággal, amelyet meghálálnak ügyfeleink" - tette hozzá a szakember.

A ZK ajtókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.