Hörmann acélajtók a Maracanã világbajnoki stadionban

2014. augusztus 12.

Tűzgátló és füstgátló ajtók egyedi kivitelben

Egy álom vált valóra néhány hete, nem csak a német válogatott, hanem egész Németország számára. 1954, 1974 és 1990 után 2014-ben, a német nemzeti tizenegy ismét megszerezte a világbajnoki címet, és így már negyedik alkalommal nevezheti magát világbajnoknak. A Rio de Janeiró-i Maracanã stadionban szurkoló 77 000 néző meggyőződhetett a "Made in Germany" minőségről.

Ebben bíztak a Fernandes Arquitetos & Associados iroda építészmérnökei is, amikor az impozáns stadion átalakítását tervezték. A kelet-vesztfáliai kapu- és ajtógyártó vállalat, a Hörmann csaknem ötezer acélajtaját szerelték be. A magas fokú mindennapi használatra speciálisan kifejlesztett, iparban és kereskedelemben használatos beltéri acél nyílászárók masszívak, formatartók és különösen jó strapabírók. Az ajtók fontos jellemzői, a sokoldalú gyártási lehetőségek és a gazdag színvilág. A higiéniailag különleges követelményű tiszta terekhez a Hörmann cég speciális megoldásokat kínál, a nemesacél tűzgátló ajtóelemtől kezdve a nemesacél többcélú ajtóig, egy és kétszárnyú kivitelben, megfelelő felszereltséggel füstgátló, hanggátló és betörésgátló változatban is.

Az acél tűzgátló ajtók szembetűnő ismertetőjegye az egy síkban futó lap és tokszerkezet, az elegáns megjelenés, mely teljes mértékben azonos a T30, a T90 és a füstgátló ajtók esetén. Ezek a termékek szállíthatók egyedi üvegezéssel, rejtett ajtócsukóval, DIN-szabványnak megfelelő pánikfunkcióval, valamint nyitásérzékeléssel és elektromos zárellendarabbal.

Amikor a német válogatott az első meccsét játszotta ebben a stadionban a negyeddöntőben Franciaország ellen, Stuttgartban a Hörmann csaknem 350 partnerének a részvételével rendeztek egy bemutatót. "Már akkor megmondtuk, hogy ezek az ajtók szerencsét hoznak a válogatottnak", nyilatkozta Martin J. Hörmann, a Hörmann csoport személyesen felelős társasági tagja. "Akkor még álmodni sem mertük, hogy ez a kijelentés beigazolódik. Nagyon örülünk a német válogatott, és természetesen Németország sikerének."

Jérôme Boateng a világbajnoknak járó kupát egy Hörmann ajtó előtt mutatja be a Facebook oldalán. "Büszkék vagyunk rá, hogy ezen a világbajnokságon mi is hozzájárulhattunk a kiváló "Made in Germany" minőséghez."

Az acél tűzgátló ajtókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató

Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  Hörmann  tűzgátló  füstgátló  acélajtó  ajtó  többcélú