HAJDU - megújuló energiával

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. 1996-tól gyárt szolár tárolókat. Ettől az időponttól fejlődik és bővül a megújuló energiát hasznosító termékpaletta. Az indirekt fűtésű (csőkígyós) forróvíztárolókon kívül az alábbi készülékeket gyártják, forgalmazzák:
  • használati melegvíz előállításra és fűtésrásegítésre alkalmas, komplett termikus szolár (napkollektoros) rendszerek
  • kondenzációs gázkazánok
  • fatüzelésű (vegyestüzelésű) kazánok – pelletégővel is
  • fűtési puffertárolók
  • hőszivattyús forróvíztárolók
Mára már tisztán HAJDU termékekkel megvalósíthatóak komplett, energiahatékony fűtési és melegvízellátási rendszerek. Ennek köszönhetően ajánlják termékeiket a kormány által meghirdetett "Támogatási lehetőség társasházak energiahatékonyságának növelésére - Otthon Melege Program"-hoz.

2015. március 9-én indul a társasházi energiahatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében - a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása alapján. A ZFR-TH/15 kódszámú pályázat keretén belül kizárólag a 4-60 lakással rendelkező, 1946 után épült, de 2006. december 31-ig kiadott építési engedély alapján épült távfűtéssel, házközponti fűtéssel, illetve lakásonként egyedi fűtéssel rendelkező lakóépületek tulajdonosi közösségei igényelhetnek támogatást.
A pályázati úton elnyerhető támogatás elsősorban hőszigeteléshez és a nyílászárók cseréjéhez, a fűtési rendszer korszerűsítéséhez, kondenzációs gázkazán beépítéshez és a megújuló energia alapú melegvíz-ellátás megvalósításához igényelhető.
A pályázati feltételekről bővebben a www.kormany.hu oldalon olvashat.

A pályázattal kapcsolatban a HAJDU Zrt. szíves figyelmébe ajánlja kondenzációs gázkazánjait, napkollektorait, használati melegvíz és fűtési puffertárolóit.

Ha a HAJDU termékekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.