proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Wuppermann Hungary Kft. új gönyüi gyárának teljes, ellenőrzött beléptetése dormakaba termékekkel valósult meg


2018. október 30.

Beépítésre kerültek FTS-E02 forgókapuk, komplett exos 9300 szoftver és kontrollerek és Gege pExtra+ vezérkulcsosrendszer

A Wuppermann Hungary Kft. egy németországi központú, fémmegmunkálással foglalkozó cég, mely kb. 1500 alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat egy német családi vállalkozáson alapszik, ahol majd 150 éves múltra visszatekintő tapasztalat halmozódott fel fém- és acél megmunkálás területén.

A projekt egy 110 millió EUR összberuházású gyár kialakítása volt Győr mellett, Gönyűn. A helyi termelés ellátásához több szállítási lehetőség teljeskörű kiépítése is szükséges volt: ipari vágányok, közúti szállítás, és a vízi árumozgatás lehetősége. A gyárban "flat products" gyártás folyik, kb. 33.000 m²-es gyár- és 100.000 m²-es földterületen. A gyártástechnológiából adódóan az üzem veszélyes üzemnek minősül, ahol egyrészt sok tevékenység automatizált, másrészt különböző közlekedési járművek is nagy számban mozognak a területen. Ezek miatt fontos volt, hogy a nagy értékű termékek, eszközök között ki lehessen alakítani személyi védelem szempontjából is biztonságos üzemterületet. A projekt egy olyan zöldmezős beruházás volt, ahol a Beruházó megbízható, nemzetközileg elismert brandet/céget keresett, amelynek megfelelő ipari létesítményekre vonatkozó külföldi referenciái vannak.
Wuppermann Hungary Kft. gyár, Gönyü - dormakaba FTS-E02 forgókapu
Erre a nagy területen elhelyezkedő gyárra, kiszolgáló- és irodaépület komplexumra kellett megoldani a teljes beléptetést, a kamionok beérkezésétől az alkalmazottak mozgásáig. A legfontosabb megoldandó feladat az alkalmazottak mozgásának irányítása és nyomon követése, valamint a biztonságos beléptetés megvalósítása volt, a terület teljeskörű lezárása mellett. A dolgozói létszámnak megfelelő kényelmes és egyúttal ellenőrzött beléptetéshez a dormakaba portfólióból beépítésre került 2 db FTS-E02 forgókapu, valamint egy komplett exos 9300 szoftver és kontrollerek, illetve kiépítésre került egy Gege pExtra+ vezérkulcsosrendszer.
Wuppermann Hungary Kft. gyár, Gönyü - dormakaba beléptető rendszer
A dormakaba termékeinek köszönhetően a termelés biztonságosabbá vált, ami a munkavégzéshez elengedhetetlen. A kényelmesebb, automatizált, komfortosabb és biztonságosabb beléptetés lehetővé teszi a kollégák ellenőrzött mozgását a területen, valamint az illetéktelen személyek kizárását. A hatalmas területen fekvő gyárnak a kontrollált lezárása elengedhetetlen, és ebben a dormakaba termékek a legjobb megoldást adták. Egy ekkora területen nagy számú emberi erőre lenne szükség az ellenőrzött beléptetés megvalósítására, ezzel szemben a dormakaba beléptetés rendkívül hatékony megoldást nyújt, jelentősen csökkentve ezáltal az emberi erő létszámát.


Amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Wuppermann Hungary Kft. gönyüi gyárához beszállított termékekről, küldje el írásos üzenetét a dormakaba Magyarország Zrt. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1044 Budapest, Óradna utca 3/b.
Postacím: H-1550 Budapest, Pf. 198
Telefon: +36 1 350 1011
Fax: +36 1 329 0692
E-mail:
Web: www.dormakaba.hu
   
   
   
   
   
   
A Dorma és a Kaba egyesítve erőit, 2016. július 1-től dorma+kaba-ként működik tovább. Így a biztonságos beléptetéshez és bejutáshoz szükséges termékek és szolgáltatások most már egyetlen forrásból érhetőek el. A dorma+kaba egyesülésével - legyen az épület bármely ciklusában, az építkezés bármely fázisában - az Ön igényeihez igazodva járulhat hozzá projektjei sikeréhez. Magas minőségű termékeikkel és szolgáltatásaikkal ügyfeleik mindennapjait kívánják biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni. Széleskörű és átfogó megoldásokat és szolgáltatásokat kínálnak a biztonság és a beléptetés területén szállodák, bevásárlóközpontok, üzletek, sportlétesítmények, repterek, kórházak, irodaházak részére vagy saját otthonába.
Márkanevek: Dorma, Kaba
Kulcsszavak:  dormakaba  referencia  Wuppermann  Hungary  Kft  gyár  irodaépület  komplexum  Gyönyü  beléptetés  FTS-E02  forgókapu  exos  9300  szoftver  kontrollerek  Gege  pExtra+  vezérkulcsosrendszer