proidea.hu online termékinformációs katalógus

Milliken padlószőnyegek és Floorgres kerámia burkolatok a Graphisoft Parkban található SAP irodaépületben


2018. augusztus 06.

A szintek tematikáját a korábbi tárgyalónevekből alkották meg

A Graphisoft Parkban található SAP irodaépülete nem csak méreteit tekintve lenyűgöző, modern kialakítása és kreatív belsőépítészeti megoldásai nem egy szokványos irodára emlékeztetnek. A minőség a padlóburkolatok kiválasztása során is elsődleges szempont volt, így Milliken padlószőnyegek és Florim Floorgres kerámia burkolatok mellett döntött a MádiLáncos Studio, melyek kiválasztásában, valamint kivitelezésében örömmel segítettek a Decor Floor Kft. munkatársai.
 - SAP irodaház, Graphisoft Park A szintek tematikáját a korábbi tárgyalónevekből (Puli, Komondor / Harcsa, Vidra / Uhu, Sárgarigó) alkotta a belsőépítészeti stúdió: a földszinten ásványkincsekből és földszínekből, az első emeleten hazánk vizeiből és azokhoz köthető színvilágból építkeztek. A legfelső szinten az égbolt színei, valamint ahhoz köthető elemek dominálnak. Ehhez kellett a padlóburkolatokat is igazítani.
 - SAP irodaház, Graphisoft Park A Milliken Naturally Drawn és Glazed Clay kollekciók mintázatait, eltérő színeit gondosan összeválogatva sikerült a MádiLáncos által megálmodott elképzelést a padlón megjeleníteni. A projekthez egyedileg festett szőnyegeket is gyártott a Milliken.
 - SAP irodaház, Graphisoft Park A Floorgres egyik kiemelkedő kollekciója az Industrial, melybe az SAP kialakítása során is beleszerettek a belsőépítészek. Emellett a Floorgres egy másik kollekcióját, a Cromtech burkolatot választották, hogy tökéletesen visszaköszönjenek a tervek az iroda helyiségeiben.
 - SAP irodaház, Graphisoft Park Az 5000 nm-es épület burkolása nagy feladat volt, viszont a fotókat látva bátran kijelenthető, hogy sikerült mindent a tervek szerint megvalósítani.
 - SAP irodaház, Graphisoft Park Projekt: SAP Irodaház
Projekt manager: Decor Floor
Belsőépítész: MádiLáncos Studio
Fotós: Babecz Ákos

A Milliken padlószőnyegek és Floorgres kerámia burkolatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Floorgres, Modulyss, Laminam, Gerflor
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Kft  Milliken  moduláris  padlószőnyeg  Naturally  Drawn  kollekció  Glazed  Clay  kollekció  Florim  Industrial  Cromtech  kerámia  burkolat  kerámiaburkolat  Graphisoft  Park  SAP  irodaépület  irodaház  padlóburkolat