Business Superbrands díjas lett a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

Korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékek gyártója

A Business Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelő minősítése, melyet idén is 90 ország, közel 4000 márkájának független szakértői választása alapján azonos mérce szerint ítélnek meg. E rangos védjegy hazai, kiemelkedő presztízsét jelenti ennek a díjnak a megítélése, mely elsősorban a B2B, az üzleti szektorban tevékenykedő cégek legkiválóbbjait emeli ki.

A HAJDU márkanév 2011 után, 2014-ben is elnyerte a neves szakértők által adományozott, Business Superbrands kitüntető címet.
„Eddigi munkánk, megfogalmazott értékeink köteleznek bennünket arra, hogy termékeink kiváló minőségét innoválással, a piaci igények alapján, néha azt megelőzve fejlesszük. Öröm, és egyben megtiszteltetés számunkra ez a szakmai elismerés, mellyel a független zsűri díjazza a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. tevékenységét. Hisszük, hogy a HAJDU márka megbízhatósága, hosszú élettartama érték a vásárlók, a fogyasztók, az üzleti élet szereplői számára, melyet a hagyományos termékkörön kívül a megújuló energiát hasznosító termékeink is bizonyítanak.” – emelte ki Novotni István vezérigazgató.
Ez az elismerés fellelőséggel is jár, egyben irányt mutat a HAJDU Zrt. számára, hogy a jelen és a jövő fejlesztéseit, a fogyasztói márkaélmény megjelenítésére építse.
Galéria

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...