Business Superbrands díjas lett a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

2014. június 11.

Korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékek gyártója

A Business Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelő minősítése, melyet idén is 90 ország, közel 4000 márkájának független szakértői választása alapján azonos mérce szerint ítélnek meg. E rangos védjegy hazai, kiemelkedő presztízsét jelenti ennek a díjnak a megítélése, mely elsősorban a B2B, az üzleti szektorban tevékenykedő cégek legkiválóbbjait emeli ki.

A HAJDU márkanév 2011 után, 2014-ben is elnyerte a neves szakértők által adományozott, Business Superbrands kitüntető címet.
„Eddigi munkánk, megfogalmazott értékeink köteleznek bennünket arra, hogy termékeink kiváló minőségét innoválással, a piaci igények alapján, néha azt megelőzve fejlesszük. Öröm, és egyben megtiszteltetés számunkra ez a szakmai elismerés, mellyel a független zsűri díjazza a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. tevékenységét. Hisszük, hogy a HAJDU márka megbízhatósága, hosszú élettartama érték a vásárlók, a fogyasztók, az üzleti élet szereplői számára, melyet a hagyományos termékkörön kívül a megújuló energiát hasznosító termékeink is bizonyítanak.” – emelte ki Novotni István vezérigazgató.
Ez az elismerés fellelőséggel is jár, egyben irányt mutat a HAJDU Zrt. számára, hogy a jelen és a jövő fejlesztéseit, a fogyasztói márkaélmény megjelenítésére építse.

Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető

A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  Business  Superbrands  díj  HAJDU