proidea.hu online termékinformációs katalógus

Business Superbrands kitüntetésben részesült a HAJDU márka


2015. június 26.

HAJDU márka 2015-ben immár negyedik alkalommal nyerte el a Business Superbrands elismerést

Idén hétéves a hazai Business Superbrands program, amely az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. Olyan magyarországi cégeket és márkákat ismer el, amelyek nem közvetlenül a fogyasztóval, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A Business Superbrands Bizottság a Bisnode Csoport által létrehozott Bisnode Rating kockázatossági mutatószámot és a szakmai szövetség ajánlásait veszi alapul. A Bisnode Rating a hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, továbbá a szervezet fizetési fegyelmét, demográfiai adatait, tevékenységét. Ez a módszertan olyan cégminősítést tartalmaz, ami a B2B szektor számára is útmutatásul szolgál.
A 18 tagú független bizottság döntése alapján a HAJDU márka 2015-ben immár negyedik alkalommal nyerte el a Business Superbrands elismerést.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  Business  Superbrands  díj  HAJDU