proidea.hu online termékinformációs katalógus

B&K termékekkel újították fel a Császár-Komjádi Sportuszoda mosdóját


2017. július 17.

Rozsdamentes szemetesek és fali kézszárítók, könyökkaros szappanadagolók, időzített nyomógombos csaptelepek

"A Császár-Komjádi Sportuszoda régóta megérett a felújításra, egy régi tervet váltottunk most valóra." - mondta a nagy múltú, patinás uszoda átadóján Fürjes Balázs, kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos.

Az uszoda mosdójának megszépüléséhez számos termékével járult hozzá a B&K Kft. A rozsdamentes fali kézszárítótól, a könyökkaros szappanadagolón, vagy a rozsdamentes szemetesen át, az időzített nyomógombos csaptelepekig, sok-sok B&K-s berendezés szolgálja a vizesblokkba látogató sportolók és vendégek kényelmét.
A B&K termékek letölthető katalógusait a hír alatti céglogóra kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  Császár-Komjádi  Sportuszoda  mosdó  vizesblokk  közösségi  vizes  helyiség  rozsdamentes  szemetes  kézszárító  könyökkaros  szappanadagoló  időzített  nyomógombos  csaptelep