A Hörmann termékeivel újult meg a kiskőrösi Old Car Center

2014. november 06.

SPU40 és ALR40 típusú kapukat használtak a létesítményben

Igazán izgatottak lehetnek a veterán autók szerelmesei, hiszen az elmúlt időszakban megújult a méltán híres kiskőrösi Old Car Center, amely így még szebb környezetben várja a múlt szerelmeseit. A múzeumot és restaurátori szervizet magába foglaló 2420 nm-es épületegyüttes a Hörmann minőségi kapuival újult meg, alig több, mint egy év alatt. A beépített kapuk jövőbe mutató technológiája és a múlt nagyszerű autói tökéletes összhangban várják a nosztalgiázni vágyókat.

Elsődleges céljuk az volt, hogy a térségben és egész Magyarországon népszerűsítsék, és meg is mutassák az autók, mint járművek egy másik, érdekesebb oldalát. Az elmúlt időszakban felújították a központot, amelyhez többek között a Hörmann kiváló minőségű SPU40 és ALR40 típusú kapuit használta a létesítmény.

SPU40 kapu
Az SPU40 kapu a bevált acéllamellás Hörmann szekcionált kapu, amely e követelményeket optimálisan teljesíti. A kapulap az acél és a PU-keményhab kapcsolatának köszönhetően kivételesen erős, ugyanakkor igen jó hőszigetelésű. Az elegáns Micrograin felület Ez a felület a finom vonalas profilnak és a lamella-átmenetek finombordás sík felületének köszönhetően nemes és elegáns hatást kelt. Így a Micrograin felület megfelel a modern építészet követelményeinek.

ALR40 kapu
Az ALR40 kapu meggyőző a korszerű megjelenésének köszönhetően, amit a nagy átlátszóság jellemez. Az aljzatig lenyúló nagyfelületű üvegezés, és a keskeny alumínium keretprofil a kapunak igényes külsőt kölcsönöz.

„Kiskőrösön építettük fel kiállítóterünket és egy restaurátor műhelysort, amelyek egymástól elkülönítve, de szervesen egymáshoz kapcsolódva működnek. Egy pályázat keretében újultunk most meg, ekkor választottuk a Hörmann termékeit is. Az ok egyszerű volt: minőségi, megbízható, hosszú távú megoldást kerestünk. Az azóta eltelt hónapok bizonyítják, hogy jól döntöttünk, mert tökéletesen működnek kapuik. Ha tehetnénk, újra ezeket a termékeket választanánk” – mondta el a Bognár Zsolt tulajdonos.

A múzeum a térség igazi kuriózuma, interaktív kiállítótermével és 3D-s mozival várja az érdeklődőket, akik betekintést nyerhetnek az első csavar becsavarásától kezdve a teljes körű felújítási folyamatig. A múzeum kiállítóterének kapacitása meghaladja a 100 gépjárművet.

„Igyekszünk majd az autókat úgy összeválogatni, hogy minden ízlésnek megfeleljen és minél mindenre kiterjedőbb tárlatot mutassunk be a vendégeknek. Szerencsére a Hörmann ipari kapuknak köszönhetően, már csak ezzel az édes teherrel kell foglalkoznunk” – tette hozzá Zsolt.

Az ipari kapukról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató

Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  Hörmann  ALR40  SPU40  kapu  Old  Car  Center