Royal-Kert Kft.

Buglo kültéri fitness eszközök

A Buglo fitness és street workout eszközeivel saját testsúlyos erősítő, valamint nyújtó gyakorlatok végezhetők, melynek köszönhetően ezek a termékek ideális megoldást nyújtanak szabadtéri edzőparkok kialakításához.

  • időtálló és gondozásmentes kivitel
  • felár nélküli egyedi színválasztási lehetőség
  • közösségépítő funkció

Termékcsalád tagjai

Buglo Street Workout eszközök
 
Buglo Street Workout eszközök

A szériában szereplő eszközök fémből vagy akácfa és fém kombinációjából készülnek. Ezeken az eszközökön a nagyobb kihívásra vágyó felhasználók végezhetnek saját testsúlyos, erősítő gyakorlatokat és nyújtást. A BUGLO termékkínálatában szereplő sporteszközöket kombinálva a szabadban együtt töltött idő minden korosztály számára közösségépítő erővel bír.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Buglo Fitness eszközök
 
Buglo Fitness eszközök

A Buglo Fitnesz sorozat termékeinek alapanyaga homokfúvással tisztított és többrétegű porfestetéssel ellátott szerkezeti acél, míg a Buglo Fitnesz Inox sorozat termékei rozsdamentes acélból készülnek. Mindkét sorozat esetében a háttámlák és az ülőfelületek három rétegű HDPE anyagból készülnek. Ezek a termékek ideálisak szabadtéri fitneszparkok kialakításához, melynek köszönhetően sokkal több ember számára nyílik lehetőség fizikai állapotának javítására, illetve a stressz levezetésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...