Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A pályázat időtartama: 2019. június 1. - október 31.

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019
Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019
A Wienerberger Zrt. a Tondach Zrt. jogutódjaként 2019-ben folytatja a korábban a Tondach Zrt. által kiírt Tetőfedő Rangadó pályázatot és „Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” elnevezéssel pályázatot hirdet a tetőfedők számára.

A pályázat időtartama: 2019. június 1. - október 31.

A Pályázatra a Pályázati feltételekben foglaltak szerint 2016. január 1. és 2019. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni. A Pályázat tárgya kizárólag olyan épület lehet, amely az előző években a „Tondach Tetőfedő Pályázatán” nem képezte pályázati anyag részét.

A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak. Az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt majd szét a szakmai zsűri. A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

A Pályázat díjkiosztó ünnepségére a hagyományoknak megfelelően nívós helyszínen, várhatóan 2019. december 5-én a siófoki Azúr Hotelben kerül majd sor. (A Wienerberger a dátum és az időpont változtatásának lehetőségét fenntartja.)

Pályázzon Ön is, legyen Ön a Pályázat kategórianyertese!


Kategóriák:

Húzott cserép kategória
Sajtolt cserép kategória

Pályázati díjak - mindkét kategóriában:

1. helyezett - bruttó 300 000 Ft pénzjutalom;
2. helyezett - bruttó 200 000 Ft pénzjutalom;
3. helyezett - bruttó 100 000 Ft pénzjutalom,
4-5. helyezett – oklevél.

Különdíjak:

A Wienerberger Zrt. különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

- Társasház;
- Családi ház;
- Műemléki felújítás kategóriákban.

A Wienerberger Zrt. a különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint önállóan dönt és fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.


A pályázatokat a http://tetofedo.tondach.hu oldalon, a „Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” menüpontjában tudják feltölteni:
https://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/


Pályázni e-mailben nem lehet, a pályázati anyag kizárólag a fentiek szerinti feltöltéssel nyújtható be. 2019-ben a pályázati anyaghoz bármekkora nagyságú kép feltölthető, az online rendszer automatikusan elvégzi a képek lekicsinyítését.

A hírben szereplő termékek

Tondach Bolero tetőcserép Fusioncolor terrakotta Tondach Figaro Deluxe tetőcserép Fusionprotect antik Tondach hódfarkú tetőcserepek félköríves téglavörös Tondach Tangó tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach kerámia tetőcserepek
18 termék

A Tondach kerámia cserepek széles választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő és az épülethez leginkább illő tetőcserepet. A Tondach termékei minden tetőn kiválóan mutatnak, legyen szó akár műemléki, új tervezésű vagy modern épületről. A Tondach kerámia tetőcserepek és a hozzájuk tartozó kiegészítők széles szín- és formaválasztékkal állnak az építkezők és felújítók rendelkezésére.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...