proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019


2019. május 22.

A pályázat időtartama: 2019. június 1. - október 31.

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019 A Wienerberger Zrt. a Tondach Zrt. jogutódjaként 2019-ben folytatja a korábban a Tondach Zrt. által kiírt Tetőfedő Rangadó pályázatot és „Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” elnevezéssel pályázatot hirdet a tetőfedők számára.

A pályázat időtartama: 2019. június 1. - október 31.

A Pályázatra a Pályázati feltételekben foglaltak szerint 2016. január 1. és 2019. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni. A Pályázat tárgya kizárólag olyan épület lehet, amely az előző években a „Tondach Tetőfedő Pályázatán” nem képezte pályázati anyag részét.

A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak. Az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt majd szét a szakmai zsűri. A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

A Pályázat díjkiosztó ünnepségére a hagyományoknak megfelelően nívós helyszínen, várhatóan 2019. december 5-én a siófoki Azúr Hotelben kerül majd sor. (A Wienerberger a dátum és az időpont változtatásának lehetőségét fenntartja.)

Pályázzon Ön is, legyen Ön a Pályázat kategórianyertese!

Pályázati kategóriák és díjazás

Kategóriák:

Húzott cserép kategória
Sajtolt cserép kategória

Pályázati díjak - mindkét kategóriában:

1. helyezett - bruttó 300 000 Ft pénzjutalom;
2. helyezett - bruttó 200 000 Ft pénzjutalom;
3. helyezett - bruttó 100 000 Ft pénzjutalom,
4-5. helyezett – oklevél.

Különdíjak:

A Wienerberger Zrt. különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

- Társasház;
- Családi ház;
- Műemléki felújítás kategóriákban.

A Wienerberger Zrt. a különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint önállóan dönt és fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.

Pályázat beadása

A pályázatokat a http://tetofedo.tondach.hu oldalon, a „Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” menüpontjában tudják feltölteni:
https://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/

Pályázat feltöltése

Pályázni e-mailben nem lehet, a pályázati anyag kizárólag a fentiek szerinti feltöltéssel nyújtható be. 2019-ben a pályázati anyaghoz bármekkora nagyságú kép feltölthető, az online rendszer automatikusan elvégzi a képek lekicsinyítését.

A pályázattal kapcsolatos további információk és a szükséges dokumentumok elérhetők itt.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Wienerberger  Tondach  Tetőfedő  Rangadó  Pályázat