proidea.hu online termékinformációs katalógus

Porotherm Profi Képzés Miskolcon, november 6-án


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. október 30.

Az Épületfelújítás - Fenntartható Építés Szakkiállításon

A Wienerberger Téglaipari Zrt. Porotherm Profi és Porotherm Dryfix rendszerére vonatkozó elméleti és gyakorlati képzést tart az Épületfelújítás - Fenntartható Építés szakkiállításon, Miskolcon.

Az ingyenes képzés időpontja: 2009. november 6., 9 órai kezdettel, helye ITC (Mindszent tér 1.), Rákóczi terem. A helyszíni regisztrációra 8.30-tól kerül sor.
Az elméleti rész 9 órától 10.50-ig tart, majd egy kb. 45 perces gyakorlati bemutatóra kerül sor a Wienerberger standján. A képzés elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak.

A képzés elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak, valamint a Magyar Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal is honorálja, amelyről az igazolást a helyszínen kapják meg a résztvevők.

A tanfolyam ebéddel zárul, melyre minden, a képzésen részt vett szakembert vendégül látják. Képzésükre a következő linken jelentkezhet: Jelentkezési lap

Porotherm Profi Képzés
Kapcsolódó hír:
Épületfelújítás - Fenntartható Építés Szakkiállítás és Konferencia

Ha a képzéssel kapcsolatban információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Porotherm  Profi  képzés  Dryfix  szakkiállítás  Épületfelújítás  -  Fenntartható  Építés  Wienerberger