proidea.hu online termékinformációs katalógus

Várépítő pályázat 2018


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. április 23.

15 millió forintnyi építőanyag gyermekintézményeknek és műemlékeknek

Várépítő pályázat 2018

A lassan húsz éves Várépítő pályázat (illetve elődje) idén is lehetőséget kínál a gyermekintézményeknek és műemlékeknek, hogy felújítási munkálataikhoz építőanyagot igényeljenek.
A pályázatok beadására már megnyílt az online felület.

Az idei évben is a tetőfelújítás kategóriában gyűlt össze a legtöbb felajánlás, összesen nettó 9,7 millió forint értékben. Lehet pályázni Bramac tetőfedő anyagra, Creaton kerámia tetőcserépre, Colt tetőbevilágítóra, Prefa ereszcsatornára, és Terrán beton tetőfedő anyagra. Több új cég is csatlakozott a pályázathoz, idén először lehet Icopal vízszigetelésre, Leier kéményrendszerre és Velux tetőablakra pályázni. Homlokzatképzés és hőszigetelő kategóriában Bachl, Baumit és Ravatherm XPS termékekre nyújthatják be igényüket a pályázók. Belső felújítás kategóriában pedig a 25 éve működő Murexin hideg- és melegburkoló anyagaira és a Henkel-Ceresit fugázó és glettanyagaira lehet pályázni. Az ÉMSZ - Épületszigetelők, Bádogosok és Tetőfedők Országos egyesülete idén ötödik alkalommal vállalta egy nyertes tetőfedési munkálatainak kivitelezését társadalmi munkában.

Pályázni nem lehet készpénzre, de a bíráló bizottság tagjainak idén is lehetőségük van 1,4 millió forintot szétosztani a nyertesek között, amelyet a nyertesek további építőanyag vásárlásra vagy kivitelezésre fordíthatnak. A felajánlók között vannak cégek, de jó helyre kerül minden évben a proidea.hu, ibuild.info és a Magyar Építéstechnika évente 500 000 Ft értékű Jövőkuckó felajánlása is.

A Várépítő pályázat bíráló bizottságának tagjai lassan két évtizede:
- Vadász György, Kossuth-, Ybl- és Steindl-díjas építész, a bíráló bizottság elnöke;
- Nagy-Kálózy Eszter, színművész;
- Ráday Mihály, a Város és Faluvédők Szövetsége (Hungária Nostra) elnöke, Kossuth-díjas alkotó;
- Tóth Balázs, építész, az Építésügyi Minőségellenőrző Nonprofit Kft. szakértője;
- és a zsűri új, idén csatlakozott tagja Beleznay Éva, okleves építészmérnök, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) alelnöke, Budapest volt főépítésze.

Beadási határidő: 2018. május 3.

Pályázat további részletei: www.varepitopalyazat.hu

Ha a Várépítő pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Hír
Várépítő pályázat 2018 nyertesek
2018.06.11    
Kulcsszavak:  várépítő  pályázat  build-communication  gyermekintézmény  műemlék  építőanyag  jövőkuckó  felújítás