proidea.hu online termékinformációs katalógus

Várépítő pályázat 2017 - Építőanyag gyermekintézményeknek és műemlékeknek


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. április 27.

Építőanyag és készpénz 16 millió Ft értékben, beadási határidő: 2017. május 16.


Már elérhetőek a felajánló cégek termékigénylői az idei Várépítő pályázat honlapján. A pályázatok benyújtásának késői indulása miatt a benyújtási határidő is későbbre került: május 16-ig várják a szervezők a felújítást tervező intézmények és műemlékek igényléseit. A tetőfelújításhoz, homlokzati hőszigeteléshez és homlokzatképzéshez, gépészeti felújításhoz és beltéri felújításokhoz igényelhető építőanyagokat és szolgáltatást 16 építőanyag gyártó cég adta össze összesen 16 millió FT+ÁFA értékben.

A majdnem két évtizede működő Várépítő pályázat fontosságát bizonyítja, hogy annak 2010. évi újjáélesztése óta jelentkező közel 600 pályázó összesen több mint 450 millió forint értékű építőanyagot igényelt. Sokan még sajnos várnak a támogatásra, mert az igényelttel szemben a cégek eddig összesen 70 millió Ft + Áfa értékű építőanyagát oszthatta el a zsűri, amiből közel 100 gyermekintézménynek és műemléknek jutott.

Idén is több új cég csatlakozott a felajánlókhoz, de így is biztos, hogy legtöbben tetőfelújításba kezdhetnek, mert az ehhez szükséges anyagok gyártói összesen 8,5 millió Ft+ÁFA értékben kínálják anyagaikat: a Creaton, a Bramac és Terrán tetőcserepet, a Prefa ereszcsatornát, a Fakro tetőablakot és Colt tetőbevilágító elemeket. Ismét van elnyerhető, a kivitelezésre fordítható készpénz is, aminek hiánya gyakran okoz fejtörést az intézményeknek. Utóbbit az ibuild.info, a proidea.hu és a Magyar Építéstechnika szaklap Jövőkuckó támogatásként, valamint a Colt Hungária Kft.   ajánlott fel. Gyűlnek a munkában kínált felajánlások is: az Épületszigetelők, Tetőfedő és Bádogosok Országos Szövetsége (ÉMSZ) tagjai, az ország legjobb tetőfedői idén is kiválasztanak egy nyertest, így ez lesz a negyedik tető, amit társadalmi munkában újítanak fel. Emellett lesz olyan beruházás, ahol a megítélt tetőablakokat a Fakro cég munkatársai be is fogják építeni.

A gépészeti felújításhoz szükséges nettó 2 millió forint értékű, csúcsminőségű Weishaupt kazán mellé érkezett 500 ezer Ft+ÁFA értékű Schiedel  kémény. A Bachl és a Baumit hőszigetelő anyagin és homlokzatképzésre szolgáló termékein túl idén további 500 ezer Ft+ÁFA értékű Ravatherm  hőszigetelés is rendelkezésre áll, így ebben a kategóriában is nettó 2,4 millió Ft a pályázható keret. A beltéri megszépülés kategóriájában a burkolat-felújításhoz a Murexin és a Henkel Ceresit márka kínálja anyagait, összesen nettó 1,5 millió Ft értékben.

Meghosszabbított benyújtási határidő: 2017. május 16.

Pályázat további részletei: www.varepitopalyazat.hu

Ha a Várépítő pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Hír
Várépítő pályázat 2017 nyertesek: 16 nyertes intézmény, nettó 16 millió Ft felajánlás
2017.06.19    
Kulcsszavak:  várépítő  pályázat  build-communication  gyermekintézmény  műemlék  építőanyag  jövőkuckó  felújítás