proidea.hu online termékinformációs katalógus

Várépítő Pályázat 2011 - Meghosszabbított beadási határidő


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. március 21.

A pályázatokat 2011. április 22-ig várják

Várépítő Pályázat
Az építőanyag gyártók összefogásával életre hívott Várépítő Pályázaton számos olyan termékre lehet pályázni, amelyekre az önkormányzati kezelésben lévő gyermekintézményeknek és műemlékeknek állagmegóvási vagy felújítási munkájuk során nagy szükségük lehet.

A pályázható termékek köre mindösszesen 16,3 millió Ft+ÁFA értékben
a Baumit homlokzati hőszigetelő rendszerei és színes vakolatai,
a Bachl szigetelőanyagai,
a Buderus fűtési rendszerei,
a Creaton kerámia tetőcserepei,
a Dörken vízelvezetői és tetőfóliái,
a Nádép-Fabeton vízelvezető termékei, zajvédő kerítései, valamint falazó anyagai,
a Prefa ereszcsatornái,
a Ruukki ereszcsatornái,
a Tondach kerámia tetőcserepei.

Az E-Build projektinformációs szolgáltatás, a ProIDEA termékinformációs katalógus és a Magyar Építéstechnika szaklap munkatársai úgy fejezik ki egyetértésüket a Várépítő Pályázat céljaival és szellemiségével, hogy cégeik egy a pályázók közül kiválasztott gyermekintézménynek idén is felajánlják a Jövőkuckó támogatást. A Jövőkuckó 500 000 Ft készpénzzel járul hozzá az építési, felújítási munkához.

Gyermekintézmények és műemlékek pályázhatnak
A Várépítő Pályázaton indulhatnak maguk az intézmények, de akár az intézményt fenntartói önkormányzatok, műemlékek tulajdonosai, kezelői, akár magánszemélyek, akár intézmények, akár önkormányzatok, akik 2011. évben beruházási tevékenységre készülnek, és annak megvalósításához szükségük van a felajánló cégek által rendelkezésre bocsátott termékekre.

A gyermekintézményi kategóriában olyan oktatási, egészségügyi, kulturális vagy egyéb intézmények, alapítványok és szervezetek pályázatait várják, amelyek tevékenysége szoros kapcsolatban van a gyermekek képzésével, nevelésével, szabadidős tevékenységével, gyógyításával vagy rehabilitációjával. A műemlék-felújításra szánt támogatásra azok a Magyarországon működő szervezetek és önkormányzatok pályázhatnak, amelyek tulajdonában, felügyeletében vagy kezelésében olyan országos védettségű műemléképületek vannak, amelyeken az adott évben felújítási munkálatokat kezdenek.

Akár idén nyáron elkezdődhetnek a munkálatok.
Meghosszabbított beadási határidő: 2011. április 22. 12.00
Döntési határidő: 2011. május 27.
Értesítési határidő: 2011. június 10-ig, azaz a pályázaton elnyert termékek - a szükséges feltételek kielégítés esetén - már 2011. nyarán felhasználhatóak.

A cégektől független zsűri dönt
A termékek odaítélésén dogozó zsűri munkáját a cégektől független neves közéleti személyiségek látják el. Mindkét kategóriában a zsűri elnöke Vadász György, Kossuth és Ybl díjas építész. A gyermekintézményi zsűri tagjai Dr. Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára, Nagy-Kálózy Eszter, színművésznő és Tóth Balázs, építész. A műemléki zsűri tagjai Ráday Mihály, a Város és Faluvédők Szövetsége (Hungária Nostra) elnöke, Kossuth díjas alkotó, Winkler Gábor, Pápa Város főépítésze, Nagy-Kálózy Eszter, színművésznő és Tóth Balázs, építész.
További információ és jelentkezés mind a termékeiket felajánló cégek mind a pályázó intézmények számára: www.varepitopalyazat.hu
Védnökök
Magyar Téglás Szövetség MÉSZ
Termékek felajánlói
Dörken Kft. Bachl Kft. Buderus Hungária Fűtéstechnikai Kft. Creaton Hungary Kft. NÁDÉP-FABETON Kft. TONDACH Magyarország Zrt.
Baumit Kft. Prefa Hungária Kft. Ruukki Hungary Kft.
Különdíj felajánlói
E-Build Kft. ProIDEA Magyar Építéstechnika
A pályázat médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.

Ha a Várépítő pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Hír
Várépítő Pályázat 2011 eredményhirdetés
2011.06.09    
Megújult hőszigetelő rendszerek a Baumit-tól
2011.03.21    
A Tondach kerámia tetőcserepek kiválasztási szempontjai
2011.03.21    
A Balance és Rapido tetőcserepek gazdaságossága is kiemelkedő
2011.03.18    
Utólagos hőszigetelés Bachl hőszigetelő anyagokkal
2011.03.18    
Fabeton zajvédőfalak
2011.03.17    
Kulcsszavak:  várépítő  jövőkuckó