proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach Tetőfedő Rangadó 2014


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. szeptember 04.

A pályázatok beküldési határideje: 2014. október 31.

A Tondach Magyarország Zrt. 2014-ben újra pályázatot hirdet a tetőfedők számára. A szakmai elismerés mellett a nyertesekre vonzó pénzdíjak is várnak.

Pályázati határidő
A pályázatra 2013. augusztus 1. és 2014. október 31. között, a pályázó által Tondach termékekkel fedett új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni.

A pályázatok beküldési határideje: 2014. október 31.

Milyen szempontokat vizsgál a zsűri az értékelés során?
 • a Tondach termékek szakszerű beépítése
 • az alátéthéjazat szakszerű kialakítása
 • gerinc- és hajlatképzés kivitelezése
 • átszellőztetés, hófogás megoldása
 • Tondach Tuning elemek alkalmazása (alátéthéjazati megoldások, bevilágítás, beszellőzés, viharkapcsok, biztonságtechnika stb.)
 • különleges tetőformák, tetőmegoldások
 • a ház összképe, a tetőszerkezet és az épület harmóniája
A zsűri
A fenti kritériumok szerint egy egységes pontrendszer segítségével, elismert szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat.

A pályázat beadása
Minden olyan projekttel pályázni lehet, ami 2013. augusztus 1. és 2014. október 31. között készül el. A „2014 Tondach tetőfedője” cím elnyerésére benyújtott pályázatnak a következő feltételeknek kell megfelelnie:
 • megfelelően kitöltött, minden adatot tartalmazó jelentkezési lap
 • legalább öt fotó az elkészült épületről (két fotó a teljes épületről és három csak a tetőről)
 • legalább két fotó a tetőről építés közben (érdekes csomópontok, alátéthéjazat)
 • legalább egy fotó a tetőfedőről (a tetőfedő a tetőn végzett munka közben, a tetőfedő Tondach cserepekkel)
A pályázatokat a kitöltött jelentkezési lappal és a fotókkal együtt postai úton vagy e-mailben lehet eljuttatni. Amennyiben az e-mail mellett dönt, kérik, hogy a kitöltött jelentkezési lapot szkennelje be és a fotókkal együtt csatolja a levélhez.

A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

A pályázat beadásának helye
Minden pályázatot az alábbi posta- vagy e-mail címre küldjenek:

Tondach Magyarország Zrt.
Jelszó: „Tondach Tetőfedő Rangadó 2014”
1124 Budapest, Németvölgyi út 100.
e-mail: marketing@tondach.hu

Beadási határidő 2014. október 31.

Kategóriák
A pályázatban csak egyetlen kategória van. Lehet pályázni családi házakkal, történelmi épületekkel, felújításokkal, kereskedelmi vagy ipari épületekkel is.

A díjak
1. helyezett 500.000,- Ft
2. helyezett 375.000,- Ft
3. helyezett 250.000,- Ft

Az ünnepélyes díjátadó gála várhatóan 2014 decemberében kerül megrendezésre.

A pályázat beadásához szükséges jelentkezési lapot, valamint tájékoztatót innen töltheti le:
Tájékoztató füzet
Jelentkezési lap

A nyertesek értesítése
A Nyerteseket a Pályázatban megadott címre ajánlott tértivevényes postai levéllel értesítik, és egyben tájékoztatják a nyeremény átadásának helyéről és idejéről.

Amennyiben a megadott cím nem létezik, vagy a címzett javára történő kézbesítés meghiúsul, úgy a címzett elveszti jogát a nyereményre.

A nyeremények átadása
A Pályázó köteles együttműködni a nyeremények átadás-átvételében. Amennyiben ennek nem tesz eleget és a nyeremény átvétele emiatt meghiúsul, úgy elveszti jogát a nyereményre, melyért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A nyertes amennyiben nem tudja személyesen átvenni a nyereményt, lehetősége van egy harmadik személyt meghatalmazni nyereményük átvételére, közjegyzői hitelesítéssel. A közhiteles meghatalmazást írásban kell a Szervezőnek eljuttatnia, és a harmadik fél az aláírt meghatalmazással és a személyi igazolványának felmutatásával veheti át a nyertes nyereményét.

Adatkezelés és adatvédelem:
A Pályázati anyagok adatkezelője: a Tondach Magyarország Zrt. (székhely: 9300 Csorna, Cserépgyári út 1.).

A Pályázatra jelentkezők által közölt személyes adatokat a Pályázók önként szolgáltatják a Tondach Magyarország Zrt. rendelkezésére, és egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat ő kezelje.

Az adatkezelés célja a nyertesek értesítése és a pályázatok marketing célokra történő felhasználásához kapcsolódó kommunikáció. A kezelt adatok a Tondach cégcsoport tagjainak az adatkezelés céljával megegyező célra átadhatóak.

A személyes adatok közül kizárólag a nyertes(ek) nevét és vállalkozása székhelyének közigazgatási megjelölése kerül nyilvánosságra-hozatalra.

A verseny résztvevői az adatkezelésről bármikor kérhetnek tájékoztatást, emellett kérhetik adataik módosítását és törlését. Ezen igényüket a Tondach Magyarország Zrt. címén jelezhetik.

A Tondach Magyarország Zrt. a személyes adatok kezelését a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően végzi. A Tondach Magyarország Zrt. az adatkezelés során gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról, és mindent megtesz a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal, a módosítás vagy megsemmisítés megakadályozása érdekében.

Személyiségi jog és jogvédelem
A nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, mely korlátozástól mentesen a médiában is nyilvánosságra hozható.

A Pályázati anyagot képező, a tetőfedőt ábrázoló fényképek valamint a nyertesről készített hang és képfelvételek térben és időben korlátlanul felhasználhatóak marketing célokra.

Pályázó a Pályázata benyújtásával megadja a hozzájárulását.

Szerzői jog és jogvédelem
A Pályázó a pályázata benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a Pályázata nem sérti harmadik személy személyiségi vagy szerzői jogait.

Felelősség korlátozás
A pályázat hiányosságáért (elírás, stb.), az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Pályázót terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért Tondach nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk hibásan, tévesen szolgáltatott adatokért, vagy az értesítési címük értesítési alkalmatlanságának következményeit viselni tartoznak. Az adatokat a Pályázat során a Tondach-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli.
A Tondach a nyeremények esetleges hibáiért kizárja a felelősségét.
A Tondach kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért amit a Pályázatban való részvétel, vagy éppen ennek elmulasztása miatt bárki érvényesít.
A Tondach nem vállal felelősséget a Pályázat időtartama alatt a Pályázati kiírást /felhívást tartalmazó weboldal technikai hibáiért vagy annak elérési nehézségeiért.

Egyéb
A Pályázó a Pályázat beadásával automatikusan feltétel nélkül elfogadja a jelen Szabályzatot.

Ha a Tondach tetőfedő pályázattal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  tetőfedő  rangadó  pályázat