Tondach Tetőfedő Rangadó 2014

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A pályázatok beküldési határideje: 2014. október 31.

A Tondach Magyarország Zrt. 2014-ben újra pályázatot hirdet a tetőfedők számára. A szakmai elismerés mellett a nyertesekre vonzó pénzdíjak is várnak.

Pályázati határidő
A pályázatra 2013. augusztus 1. és 2014. október 31. között, a pályázó által Tondach termékekkel fedett új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni.

A pályázatok beküldési határideje: 2014. október 31.

Milyen szempontokat vizsgál a zsűri az értékelés során?
legalább egy fotó a tetőfedőről (a tetőfedő a tetőn végzett munka közben, a tetőfedő Tondach cserepekkel) A pályázatokat a kitöltött jelentkezési lappal és a fotókkal együtt postai úton vagy e-mailben lehet eljuttatni. Amennyiben az e-mail mellett dönt, kérik, hogy a kitöltött jelentkezési lapot szkennelje be és a fotókkal együtt csatolja a levélhez.

A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

A pályázat beadásának helye
Minden pályázatot az alábbi posta- vagy e-mail címre küldjenek:

Tondach Magyarország Zrt.
Jelszó: „Tondach Tetőfedő Rangadó 2014”
1124 Budapest, Németvölgyi út 100.
e-mail: marketing@tondach.hu

Beadási határidő 2014. október 31.

Kategóriák
A pályázatban csak egyetlen kategória van. Lehet pályázni családi házakkal, történelmi épületekkel, felújításokkal, kereskedelmi vagy ipari épületekkel is.

A díjak
1. helyezett 500.000,- Ft
2. helyezett 375.000,- Ft
3. helyezett 250.000,- Ft

Az ünnepélyes díjátadó gála várhatóan 2014 decemberében kerül megrendezésre.

A pályázat beadásához szükséges jelentkezési lapot, valamint tájékoztatót innen töltheti le:
Tájékoztató füzet
Jelentkezési lap

A nyertesek értesítése
A Nyerteseket a Pályázatban megadott címre ajánlott tértivevényes postai levéllel értesítik, és egyben tájékoztatják a nyeremény átadásának helyéről és idejéről.

Amennyiben a megadott cím nem létezik, vagy a címzett javára történő kézbesítés meghiúsul, úgy a címzett elveszti jogát a nyereményre.

A nyeremények átadása
A Pályázó köteles együttműködni a nyeremények átadás-átvételében. Amennyiben ennek nem tesz eleget és a nyeremény átvétele emiatt meghiúsul, úgy elveszti jogát a nyereményre, melyért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A nyertes amennyiben nem tudja személyesen átvenni a nyereményt, lehetősége van egy harmadik személyt meghatalmazni nyereményük átvételére, közjegyzői hitelesítéssel. A közhiteles meghatalmazást írásban kell a Szervezőnek eljuttatnia, és a harmadik fél az aláírt meghatalmazással és a személyi igazolványának felmutatásával veheti át a nyertes nyereményét.

Adatkezelés és adatvédelem:
A Pályázati anyagok adatkezelője: a Tondach Magyarország Zrt. (székhely: 9300 Csorna, Cserépgyári út 1.).

A Pályázatra jelentkezők által közölt személyes adatokat a Pályázók önként szolgáltatják a Tondach Magyarország Zrt. rendelkezésére, és egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat ő kezelje.

Az adatkezelés célja a nyertesek értesítése és a pályázatok marketing célokra történő felhasználásához kapcsolódó kommunikáció. A kezelt adatok a Tondach cégcsoport tagjainak az adatkezelés céljával megegyező célra átadhatóak.

A személyes adatok közül kizárólag a nyertes(ek) nevét és vállalkozása székhelyének közigazgatási megjelölése kerül nyilvánosságra-hozatalra.

A verseny résztvevői az adatkezelésről bármikor kérhetnek tájékoztatást, emellett kérhetik adataik módosítását és törlését. Ezen igényüket a Tondach Magyarország Zrt. címén jelezhetik.

A Tondach Magyarország Zrt. a személyes adatok kezelését a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően végzi. A Tondach Magyarország Zrt. az adatkezelés során gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról, és mindent megtesz a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal, a módosítás vagy megsemmisítés megakadályozása érdekében.

Személyiségi jog és jogvédelem
A nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, mely korlátozástól mentesen a médiában is nyilvánosságra hozható.

A Pályázati anyagot képező, a tetőfedőt ábrázoló fényképek valamint a nyertesről készített hang és képfelvételek térben és időben korlátlanul felhasználhatóak marketing célokra.

Pályázó a Pályázata benyújtásával megadja a hozzájárulását.

Szerzői jog és jogvédelem
A Pályázó a pályázata benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a Pályázata nem sérti harmadik személy személyiségi vagy szerzői jogait.

Felelősség korlátozás
A pályázat hiányosságáért (elírás, stb.), az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Pályázót terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért Tondach nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk hibásan, tévesen szolgáltatott adatokért, vagy az értesítési címük értesítési alkalmatlanságának következményeit viselni tartoznak. Az adatokat a Pályázat során a Tondach-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli.
A Tondach a nyeremények esetleges hibáiért kizárja a felelősségét.
A Tondach kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért amit a Pályázatban való részvétel, vagy éppen ennek elmulasztása miatt bárki érvényesít.
A Tondach nem vállal felelősséget a Pályázat időtartama alatt a Pályázati kiírást /felhívást tartalmazó weboldal technikai hibáiért vagy annak elérési nehézségeiért.

Egyéb
A Pályázó a Pályázat beadásával automatikusan feltétel nélkül elfogadja a jelen Szabályzatot.

Ha a Tondach tetőfedő pályázattal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kapcsolódó hírek

Tondach Tetőfedő Rangadó 2016
A pályázatok beküldési határideje: 2016. október 31.
Tondach Tetőfedő Rangadó 2016

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...