proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach tetőfedő pályázat


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. július 10.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. október 31.

A Tondach hazai és nemzetközi szinten pályázatot hirdet tetőfedők számára. A szakmai elismerés mellett a nyertesekre vonzó pénzdíjak és a fődíj, egy VW-Amarok gépkocsi vár.
Minden országban, ahol a Tondach képviselteti magát, először az országos győztest keresik meg, majd országonként a 3 legjobb vehet részt a nemzetközi pályázaton, amelyen a „2012 Tetőprofija Európában” cím, vonzó pénzdíjak és egy VW-Amarok a tét.

„2012 országos Tondach Tetőprofiját” a következő országokban keresik:
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Macedónia, Szerbia, Montenegro, Bosznia Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Ukrajna, Koszovó.

Pályázati határidő:
A pályázatra 2011. november 1. és 2012. október 31. között, a pályázó által Tondach termékekkel fedett új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni. A homlokzat vagy a külső szerkezetek elkészülte nem előfeltétel.
Jelentkezési lap (PDF, 494.8 kB)
A pályázatok beküldési határideje: 2012. október 31.

Milyen szempontok szerint értékel a zsűri?
Minden pályázatot egységesen az alábbi szempontok szerint értékelnek:
 
 • A Tondach termékek szakszerű beépítése és a tetőszerkezet szakszerű kialakítása.
 • Tondach Tuning elemek alkalmazása (alátéthéjazati megoldások, bevilágítás, beszellőzés, viharkapcsok, stb.).
 • Csatolt fotók arról, ahogyan a tetőfedő az épület fedésén dolgozik (a tetőfedő a tetőn végzett munka közben, a tetőfedő Tondach cserepekkel, stb.).


 • A zsűri:
  A fenti kritériumok szerint és egy egységes pontrendszer segítségével, elismert szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat mind az országos, mind a nemzetközi versenyen.

  A pályázat beadása:
  Minden olyan projekttel pályázni lehet, ami 2011. november 1. és 2012. október 31. között készül el. A „2012 Tetőprofija Európában” cím elnyerésére benyújtott pályázatnak a következő feltételeknek kell megfelelnie:
   
 • Megfelelően kitöltött, minden adatot tartalmazó jelentkezési lap
 • Két fotó az épületről (egy fotó a teljes épületről és egy kép csak a tetőről)
 • Két fotó a tetőfedőről (A tetőfedő a tetőn végzett munka közben, a tetőfedő Tondach cserepekkel, stb.)


 • A pályázatokat a kitöltött jelentkezési lappal és a fotókkal együtt postai úton vagy e-mailben lehet eljuttatni a Tondach-hoz. Amennyiben az e-mail mellett dönt, kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot szkennelje be, és a 4 fotóval együtt csatolja a levélhez.

  A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

  A pályázat beadásának helye:
  Kérjük, hogy minden pályázatot az alábbi posta- vagy e-mail címre küldjenek: Tondach Magyarország Zrt.
  Jelszó: „Az év Tetőprofija”
  1124 Budapest, Németvölgyi út 100.
  e-mail: tetoprofi@tondach.hu
  Beadási határidő: 2012. október 31.

  Kategóriák:
  A pályázatban csak egyetlen kategória van. Lehet pályázni családi házakkal, történelmi épületekkel, felújításokkal, kereskedelmi vagy ipari épületekkel is.

  Országos és nemzetközi szint:
  Az „2012 Tetőprofija Európában” verseny győztesének keresése először országos szinten zajlik az összes résztvevő országban. Minden ország 3 legjobb pályázata automatikusan részt vesz a nemzetközi megmérettetésen, ahol szintén egy elismert szakemberekből álló zsűri értékeli majd a munkákat.

  A díjak:
  Az alábbi díjak várnak a nyertesekre:
  2012 országos Tetőprofija
   
  1. helyezett 500.000,- Ft
  2. helyezett 375.000,- Ft
  3. helyezett 250.000,- Ft
  Nemzetközi verseny - 2012 Tetőprofija Európában
   
  1. helyezett egy VW-Amarok TDI, 4x4 Offroad gépjármű*
  2. helyezett 2.500 Euro
  3. helyezett 1.500 Euro
  *A nyeremény készpénzre nem váltható.

  A pályázat időterve:
  A zsűrizésre, a 3 legjobb pályázat kiválasztására és a „2012 országos Tetőprofija” cím átadására minden országban 2012 novemberében kerül sor.

  2012 Tetőprofija Európában:
  Az országos versenyek 3 legjobbja automatikusan részt vesz a nemzetközi versenyen. Az ünnepélyes díjátadó gála, ahol a fődíjat, a VW-Amarok, TDI 4x4 Offroad gépjárművet is átveheti a győztes, 2012 decemberében vagy legkésőbb 2013 januárjában kerül megrendezésre.

  A nyertesek értesítése:
  A nyerteseket a pályázatban megadott címre ajánlott tértitevényes postai levéllel értesítik, és egyben tájékoztatják a nyeremény átadásának helyéről és idejéről. Amennyiben a megadott cím nem létezik, vagy a címzett javára történő kézbesítés meghiúsul, úgy a címzett elveszti jogát a nyereményre.

  A nyeremények átadása:
  A pályázó köteles együttműködni a nyeremények átadás-átvételében. Amennyiben ennek nem tesz eleget és a nyeremény átvétele emiatt meghiúsul, úgy elveszti jogát a nyereményre, melyért a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.
  A nyertes amennyiben nem tudja személyesen átvenni a nyereményt, lehetősége van egy harmadik személyt meghatalmazni nyereményük átvételére, közjegyzői hitelesítéssel. A közhiteles meghatalmazást írásban kell a szervezőnek eljuttatnia, és a harmadik fél az aláírt meghatalmazással és a személyi igazolványának felmutatásával veheti át a nyertes nyereményét.

  Adatkezelés és adatvédelem:
  A pályázati anyagok adatkezelője: a Tondach Magyarország Zrt. (székhely: 9300 Csorna, Soproni u. 66.).
  A pályázatra jelentkezők által közölt személyes adatokat a pályázók önként szolgáltatják a Tondach Magyarország Zrt. rendelkezésére, és egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat ő kezelje.
  Az adatkezelés célja a nyertesek értesítése és a pályázatok marketing célokra történő felhasználásához kapcsolódó kommunikáció. A kezelt adatok a Tondach cégcsoport tagjainak az adatkezelés céljával megegyező célra átadhatók.
  A személyes adatok közül kizárólag a nyertes(ek) nevét és vállalkozása székhelyének közigazgatási megjelölése kerül nyilvánosságra hozatalra.
  A verseny résztvevői az adatkezelésről bármikor kérhetnek tájékoztatást, emellett kérhetik adataik módosítását és törlését. Ezen igényüket a Tondach Magyarország Zrt. címén jelezhetik.
  A Tondach Magyarország Zrt. a személyes adatok kezelését a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően végzi.
  A Tondach Magyarország Zrt. az adatkezelés során gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról, és mindent megtesz a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal, a módosítás vagy megsemmisítés megakadályozása érdekében.

  Személyiségi jog és jogvédelem:
  A nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, mely korlátozástól mentesen a médiában is nyilvánosságra hozható. A pályázati anyagot képező, a tetőfedőt ábrázoló fényképek valamint a nyertesről készített hang és képfelvételek térben és időben korlátlanul felhasználhatóak marketing célokra. A pályázó a pályázata benyújtásával megadja a hozzájárulását.

  Szerzői jog és jogvédelem:
  A pályázó a pályázata benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályázata nem sérti harmadik személy személyiségi vagy szerzői jogait.

  Felelősség korlátozás:
  A pályázat hiányosságáért (elírás, stb.), az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Pályázót terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Tondach nem vállal felelősséget.
  A pályázók az általuk hibásan, tévesen szolgáltatott adatokért, vagy az értesítési címük értesítési alkalmatlanságának következményeit viselni tartoznak. Az adatokat a pályázat során a Tondach-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.
  A Tondach a nyeremények esetleges hibáiért kizárja a felelősségét.
  A Tondach kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért, amit a pályázatban való részvétel, vagy éppen ennek elmulasztása miatt bárki érvényesít.
  A Tondach nem vállal felelősséget a pályázat időtartama alatt a pályázati kiírást/felhívást tartalmazó weboldal technikai hibáiért vagy annak elérési nehézségeiért.

  Egyéb
  A pályázó a pályázat beadásával automatikusan feltétel nélkül elfogadja a jelen szabályzatot.

  Ha a Tondach tetőfedő pályázattal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
  Telefon: +36 1 464 7030
  Fax: +36 1 203 9988
  E-mail:
  Web: www.wienerberger.hu
     
     
     
     
     
  A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
  Kulcsszavak:  Tondach  tetőfedő  pályázat  verseny