proidea.hu online termékinformációs katalógus

Terrán Tetőfedő Pályázat 2018 - tetőfedőknek és kivitelezőknek


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. szeptember 06.

Pályázni 2018. október 29-ig lehet a 2015. január 1. után Magyarországon épült Terrán vagy Renova tetőcserepekkel fedett tetőkkel

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. pályázatot hirdetett tetőfedőknek illetve kivitelezőknek. A pályázat célja a Terrán és Renova tetőcserepekkel igényesen megtervezett és szakszerűen kivitelezett épületek megismertetése és népszerűsítése mind a szakmai, mind az építkezni szándékozó érdeklődőkkel.

Pályázni a 2015. január 1. után Magyarország
on épült és Terrán vagy Renova tetőcserepekkel fedett tetőkkel lehet.

A pályázatokat az ÉMSZ, a BME, a TEGY illetve a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. szakembereiből álló zsűri értékeli. A legjobb pályázatok díjazásban részesülnek, illetve a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. saját költségén benevezi azokat az ÉMSZ “Év Tetője Nívódíj” versenyébe.

Beadási határidő: 2018. okóber 29.

A pályázati kíírást ide kattintva töltheti le. A pályázat kitöltési segédletét pedig itt találja.
Terrán Tetőfedő pályázat 2018

Ha a pályázattal kapcsolatban további információra van szüksége a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Széll Judit
építészmérnök, építészlátogató +36 20 334 8429
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
Kulcsszavak:  Terrán  Terrán  Tetőcserép  Gyártó  Kft  Tetőfedő  pályázat  2018  tetőfedők  kivitelezők  Renova  tetőcserép