proidea.hu online termékinformációs katalógus

RENEO 2018


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. április 02.

6. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás

RENEO 2018

Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kap a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek. A városgazdálkodás, infrastrukturális fejlesztéshez kapcsolódó területeknek is bemutatkozási lehetőség ad a RENEO.

A régió meghatározó építőipari, épületgépészeti és településfejlesztési kiállításai körében a legalkalmasabb üzleti környezetbe került a RENEO. A kiállítók mintegy 60.000 hazai és külföldi látogatóra számíthatnak, akiknek 75%-a szakmai látogatóként érkezik.

A nemzetközi szakkiállítás a megújuló energiaforrások, energiatermelés, -ellátás, -tárolás, erőművek, energetikai háttéripar, épületvillamosság, környezetvédelem, K+F, szolgáltatások, energiahatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába. A RENEO az önkormányzatok döntéshozói, épületüzemeltetők, közös képviselők számára is hasznos, az építészek, tervezők, mérnökök, energetikai szakemberek, szerelők, kivitelezők számára pedig egyenesen kihagyhatatlan esemény. A kiállítás már indulása óta széleskörű szakmai támogatottságot tudhat maga mögött.

Otthonteremtési kiállítási csokor
Az egyetlen hazai, nemzetközileg is elismert megújuló energia szakkiállítás, a RENEO számos szakmai workshop kíséretében a zöldenergia, épületautomatizálási rendszerek, vízgazdálkodás és vízkezelés témaköreivel foglalkozik. A RENEO a Construma csokor részeként az OTTHONDesign és a Construma Kert kiállításokkal együtt kerül megrendezésre.

Ha a RENEO szakkiállítással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Hungexpo Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
   
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  reneo  construma  hungexpo  megújuló  energia  épületautomatizálás