proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pályázzon az 5 régió 5 Csarnok Nagydíjára


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. június 06.

Egyszerű pályázási lehetőség építészek számára – csarnoképületek az építészeti minőség jegyében


Egy csarnoképület is lehet építészetileg igényes, szemet gyönyörködtető, míves kivitelű - ezt kívánja bizonyítani a Build-Communication, a Metszet építészeti folyóirat és az Építési Megoldások szaklap pályázata. Az elmúlt 5 évben Magyarországon megvalósult, bármilyen funkciójú, méretű és technológiával készült csarnokok közül nemcsak a zsűri, hanem a szakmai közönség is kiválasztja kedvenceit. Az internetes szavazással induló pályázat második fordulójában a legjobbnak bizonyuló tervezők régiónként egy-egy szakmai konferencia közönsége előtt mutathatják be épületüket, amik közül a szakmai közönség és a zsűri is kiválasztja a legjobbnak ítélt munkát. Azaz az öt regionális Csarnokmegoldások konferencián két-két díjat lehet elnyerni. A díjazott csarnokokat a szaklapok is bemutatják.

A pályázaton nevezési díj nincs! Mindössze néhány fotót és az alapadatokat kell elküldeni e-mailben (csarnoknagydij@tervlap.hu ). Akik június 21-ig jelentkeznek, már a július 1-jén kezdődő szavazás kezdetétől részt vesznek a közönség kegyeiért folyó versenyben. A szavazás szeptember 10-éig tart, egy szavazó naponta egyszer szavazhat.
Régiók:
Győr - Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Veszprém megye, Vas megye. (Itt a konferencia szeptember 24-én lesz.)
Budapest - Budapest, Pest megye, Fejér megye, Nógrád megye (Itt a konferencia szeptember 26-án lesz.)
Miskolc - Heves megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye (Itt a konferencia október 1-én lesz.)
Pécs - Zala megye, Somogy megye, Baranya megye, Tolna megye (Itt a konferencia október 3-án lesz.)
Szarvas - Bács-Kiskun megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Csongrád megye, Békés megye (Itt a konferencia október 8-án lesz.)

Zsűri:
Elnök: Dobai János DLA, az Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék tanszékvezetője
Tagok: Polgár László (ÉTE; FIB; MÉÁSZ Beton Tagozat; MABESZ), Csanády Pál építész, a Metszet főszerkesztője

A konferencián tartott előadások alapján a résztvevők leadhatják szavazataikat a közönségdíjra, illetve a zsűri döntése alapján születik meg a nagydíj nyertese: helyszínenként így 2-2 díjat adnak át.

Pályázatok beküldése: csarnoknagydij@tervlap.hu
Szavazási időtartam: 2013. július 1 - szeptember 10.

A pályázat és a rendezvény médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.

Ha a Csarnok Nagydíj pályázattal kapcsolatban további kérdése lenne a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Kulcsszavak:  csarnoképítés  csarnoképület  csarnokok  ipari  mezőgazdasági  csarnoktervezés