proidea.hu online termékinformációs katalógus

OTTHONDesign Ősz 2018 - Design és lakberendezés


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. október 05.

Hungexpo, 2018. október 12-14.

OTTHONDesign Ősz 2018

Az építőipari fejlődés, a növekvő lakásépítési, átalakítási kedv nagy lendületet adott a hazai lakberendezés fejlődésének is. Egyre növekszik az igény a stílusosan kivitelezett, berendezett otthonok megteremtésére. A HUNGEXPO a piaci trendeket szem előtt tartva az idei évtől már ősszel is lehetőséget kínál az építkező, lakásbelső átalakítást tervezők számára, hogy a megvalósításhoz koncentrált áttekintést és ötleteket kapjanak. 2018. október 12-14. között az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár várja a lakberendezés és design iránt érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Fókuszban a lakberendezés
Az OTTHONDesign Ősz fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A nappalitól a fürdőszobán át a konyha berendezéséig a lakás minden helyiségébe találhat itt lakberendezési termékeket, eszközöket. A közel száz kiállító színvonalas megjelenése mellett a rendezvény egyik központi eleme az Innováció – Otthon stand, ahol mini enteriőrökkel, előadásokkal és lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat. A Style & Home összefogásában, partnercégek legújabb termékein keresztül nyerhetnek inspirációt a látogatók. Mindezt interaktív módon, hisz minden enteriőr kapcsán a résztvevő cégek közreműködésével még kerekasztal beszélgetések is segítik a trendek és stílusok megismerését.

Kreatív, interaktív
Az őszi rendezvényen a lakberendezés design vetülete is szerepet kap. A kiállítás stratégiai partnerségre lépett az idén 15 éves Design Hét Budapesttel. Az együttműködésnek köszönhetően a látogatók ízelítőt kaphatnak a hazai kreatívipar jelenéből: a Pure Design standon fiatal tervezők munkáival találkozhatnak.
Emellett Hova tovább? címmel kreatívipari felsőoktatási börzén ismerkedhetnek meg a látogatók a kreatív szakma 23 felsőoktatási intézményével, az azok által kínált lehetőségekkel, képzésekkel. A börze szintén a Design Hét szervezésében valósul meg. Az ügyesebb kezű családok a WoodLike családi workshopban saját maguk is felmérhetik kreativitásukat: betekintést kapnak a bútorkészítés rejtelmeibe és akár saját maguk is kipróbálhatják az intarzia alkotását vagy készíthetnek egy kisbútort, melyet magukkal is vihetnek.

Egyidejű rendezvények
A kiállítással egy időben kerül megrendezésre a LAKÁS 2018 kiállítás, így aki még csak az álmodozás, tervezés fázisában van, akár álmai otthonát is megtalálhatja a szomszédos pavilonban.

OTTHONDesign Ősz nyitvatartás:
2018. október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bejárat: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, III. kapu
Parkolás: Albertirsai úton, ingyenesen.
Bővebb információ: www.osz.otthon-design.hu

 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
   
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
További hírek a Berendezések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  hungexpo  otthondesign  lakás  lakberendezés  otthonteremtés  kiállítás  vásár