proidea.hu online termékinformációs katalógus

OTTHONDesign 2012


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. április 10.

Otthonteremtési szakvásár a Construmán


A Lakberendezés és Design továbbfejlesztett változatával, az OTTHONDesign kiállítással jelentkezik 2012. április 18-22. között a HUNGEXPO. A Construma mellé "költöző" vásár a lakásbelső kialakításának teljes arzenálját felsorakoztatja: minden helyet kap a standokon, ami a falakon belül - és ha úgy adódik, kívül is - otthonossá, élhetővé és élvezhetővé teszi az otthont.

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a fürdőszoba, konyha témakörét, burkolatokat, kárpitokat, lakástextilt, szőnyeget. sőt a beépíthető szórakoztató elektronikai eszközöket, háztartási nagygépeket és világítástechnikát is.

Több kiemelkedő és különleges színfoltja is lesz a kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a Jövő Konyhájával, melyet fiatal tehetséges tervezők elképzelései alapján állítanak össze: a legmodernebb design és technológia együttese várja majd a látogatókat.

Az OTTHON Magazin és az OTTHONDesign kiállítás közös lakberendezési pályázatának nyertese által elképzelt ideális nappali enteriőr is látható lesz a MAX City áruház jóvoltából.

Hazai designerek mutatják be a legújabb trendeket, segítve ezzel a látogatókat, hogy új elképzelések mentén tudják otthonukat átalakítani. Lakberendezők várják azon látogatókat, akiknek még nincsenek konkrét elképzeléseik, és ingyenes tanácsadással segítik őket a legideálisabb megoldás felvázolásában.

A lakásbelső kialakítása mellett a kertek szerelmesei számára is széles kínálat áll rendelkezésre: MAKEOSZ Kertépítő Show várja az érdeklődőket az OTTHONDesign szomszédságában. A csodás kertek látványán felbuzdulva a látogatók , dísznövények széles választékából válogathatnak és vásárolhatnak az idén először a CONSTRUMA kiállításon. Kerttervezési, dísznövény ápolási szaktanácsadással is várják a szakemberek az érdeklődőket.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont - G pavilon

Részletes program

Látogatói regisztráció
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
Kiállítás információ
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
További hírek a Berendezések termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  construma  lakberendezés  design