proidea.hu online termékinformációs katalógus

Magyar Elektrotechnikai Egyesület 60. Vándorgyűlés Kiállítás és Konferencia


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. június 19.

Villamos energia rendszer 2020 - Mátraháza, 2013. szeptember 11-13.


Helyszín: Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel, H-3233, Mátraháza
Időpont: 2013. szeptember 11-13.

Kiállítói jelentkezés
Látogatói jeletkezés

Immáron 60. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlés Kiállítás és Konferencia nevű rendezvénye 2013. szeptember 11-13. között.

Csodálatos helyszínen, távol a főváros hangos zajától a Residence Ózon Mátraháza****superior területén és konferencia termeiben kerül megrendezésre a villamos energia ipar legnagyobb éves seregszemléje, és egyben legjelentősebb hazai eseménye.

A Vándorgyűlés mottója Energia - Fordulat? Fő témája: Villamos energia rendszer 2020

Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei konferencia iránt is óriási az érdeklődés. A színvonalas szakmai programok mellett lehetőség kínálkozik régi ismerősök, kollégák és barátok találkozására, akik ma az üzleti életben akár lehetnek versenytársak is, de itt kötetlenül beszélgethetnek a múlt és jelen dolgairól. Az elmúlt évek konferenciáin minden alkalommal közel 800 résztvevő volt jelen, és több mint 40 cég állította ki, mutatta be a konferencia témaköréhez kapcsolódó legújabb termékeit. A rendezvény kreditpontos, a Magyar Mérnöki Kamarai pontérték megállapítása folyamatban van. Az előző években résztvevők 3, az előadók további 1 kreditpontot kaptak.

A rendezvény médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.

A 60. Vándorgyűlés Kiállítás és Konferenciával kapcsolatban további információt szeretne kérni a Magyar Elektrotechnikai Egyesület munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1075 Budapest, Madách Imre u. 5. III.em.
Telefon: +36 1 353 0117
Fax: +36 1 353 4069
E-mail:
Web: www.mee.hu
Szelenszky Anna
   
   
   
   
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az elektrotechnika szakembereinek önkéntesség és szakmai elkötelezettség alapján működő szervezete. Tagjai együttműködésére támaszkodva munkálkodik az elektrotechnika színvonalának emelésén. Működése egyaránt kiterjed a tudományos, az oktatási és a gyakorlati szakmai tevékenységekre. Képviseli a szakmát, a közjó szolgálatában részt vesz a társadalmi döntések előkészítésében. Független szakmai szervezetként aktív szerepet vállal a magyarországi energetika alakításában. Ápolja a magyar elektrotechnikai hagyományokat.
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  MEE  villamosság  villamosenergia  elektromos