proidea.hu online termékinformációs katalógus

Közönségnap a Hörmannál


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. október 16.

2014. november 12-én a cég bemutatótermében

2014. november 12-én, 13-16 óra között a Hörmann bemutatóterme ismét nyitva áll Ön előtt! A közönségnapon szakértőik várják Önt 240 nm-es bemutatótermükben, ahol nemcsak kiállított termékeiket tekintheti meg, de garázskapu, ajtó vagy kertkapu motor vásárlásához komoly szakmai segítséget kap kereskedő kollégáiktól, sőt, akár egyedi ajánlatot is kérhet az Önt érdeklő termékekre.

Exkluzív távirányító ajándékba
Amennyiben regisztrál és elmegy a 2014. november 12-én tartandó közönségnapra, a közönségnapon vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához exkluzív színes távirányítók közül választhat egyet ajándékba! Ehhez nem kell mást tennie, mint a megrendelt garázskapu végszámlájának másolatát eljuttatni a Hörmann címére, és már postázzák is az Ön által választott távirányítót!

Jelentkezzen az űrlap segítségével.

Ha a Hörmann közönségnappal kapcsolatban információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  Hörmann  közönségnap  bemuatóterem