proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az ingatlanvagyon gazdaságos üzemeltetése - Épületgépészet és energiahatékonyság az ingatlangazdálkodásban 2018 - konferencia és kiállítás


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. szeptember 03.

Ingatlan üzemeltetési szakmai nap, 2018. november 21. BARA Hotel

Az AARMA Hungária Kft. egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ingatlanüzemeltetési konferenciák szervezésében. Folyamatosan figyeli az igényeket és trendeket, amelyek alapján a konferenciáin mindig a legújabb, egyből hasznosítható, adott esetben jelentős költségmegtakarítást eredményező megoldásokat, valós projekttapasztalatokat mutat be.

Az ingatlanvagyon gazdaságos üzemeltetése  -  Épületgépészet és energiahatékonyság az ingatlangazdálkodásban 2018

Az ingatlanvagyon gazdaságos üzemeltetése - Épületgépészet és energiahatékonyság az ingatlangazdálkodásban 2018 konferenciára várják a nagy ingatlanvagyonnal rendelkező cégek műszaki vezetőit, ingatlanüzemeltetőit, facility managereit, épületgépészeit, energetikusait, EHS menedzsereit, beruházóit, beszerzőit.

A rendezvény célja bemutatni azon épületgépészeti megoldásokat, módszereket, eljárásokat, új berendezéseket, amelyeket akár új beruházáskor, akár a meglévő rendszerek felújításakor érdemes figyelembe venni.

A konferencia pontos helyszíne: BARA Hotel, 1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.
A rendezvény térítésköteles és a regisztráció kötelező.

Ha jelentkezni szeretne a konferenciára kiállítóként vagy hallgatóként, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Telefon: +36 1 326 6386
Fax: +36 1 326 6386
Székhely: H-1021 Budapest, Lipótmezei út 4/A.
E-mail:
Web: www.aarma.hu
Németh Johanna
  +36 30 211 6408
   
   
   
Az AARMA Hungária Kft. ingatlanfejlesztési tanácsadással, ingatlanüzemeltetési tanácsadással és ingatlan marketinggel is foglalkozik.
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  épületgépészet  energia  megtakarítás  korszerűsítés  felújítás  költséghatékonyság  gazdaságosság  facility  management  energia  menedzsment