proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hungarotherm 2017


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. április 03.

9. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont: 2017. április 5-9.
Szakmai napok: 2017. április 5-7., 9.00-18.00
Közönség napok: 2017. április 8., 9.00-18.00, 2017. április 9., 9.00-17.00

Páratlan év lévén, ismét csatlakozik a Hungarotherm kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (Construma), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA KERT), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát.

Construma csokor 2017 - konferencia program

JÖVŐ OTTHONA projekt, okos otthonok
Egy intelligens otthont mutat be a "Jövő otthona" tematikus kiállítás. Mit takar valójában ez az elnevezés? Mitől lesz intelligens vagy okos egy otthon? Mit jelent az automatizálás, illetve miért fontos a különböző automatizált gépek és egységek összehangolása? Mennyire vannak jelen már most is az otthonunk működtetését okosabban, hatékonyabban alakító és alapvetően a kényelmünket szolgáló lehetőségek? Számtalan kérdés, amelyekre Balogh Zoltán, az Elektro-Kamleithner (Berker) cég vezetője válaszol. Az interjú IDE kattintva letölthető.
Ha a 9. Hungarotherm szakkiállítással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Hungexpo Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
Kiállítás információ
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  hungexpo  hungarotherm  construma  épületgépészet  fűtéstechnika  szellőzéstechnika  klímatechnika  szanitertechnika  szaniter  gépészet  épületgépész  szakkiállítás