proidea.hu online termékinformációs katalógus

Épület energiahatékonysági, épületenergetikai követelményekre való felkészülés a Széchenyi 2020 pályázati lehetőségek kiaknázásával


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. április 02.

Akkreditált szakmai napok építészeknek, épületgépészeknek és kivitelezőknek

"Épület energiahatékonysági, épületenergetikai követelményekre való felkészülés a Széchenyi 2020 pályázati lehetőségek kiaknázásával" címmel akkreditált szakmai képzést kínál építészeknek, épületgépészeknek és kivitelezőknek a területi Építész Kamara, a HAJDU Zrt., a Goodwill Consulting és a Goodwill Energy Kft. Mindhárom eseményen, az épületenergetika, a megújuló energiák hasznosítása, és a pályázati források kiaknázása kerül fókuszba.
Az akkreditált szakmai napok célja, hogy bemutassa az új energetikai követelményeket és az újonnan megjelenő pályázatokat. A szakértői ajánlások pedig segítséget nyújtanak a szakmagyakorlásban, építészeknek és mérnököknek egyaránt.
A téglási rendezvény különlegessége, hogy a HAJDU Ipari Parkban található Innovációs Központ megújuló energiát hasznosító berendezései által a résztvevők megismerhetik a legkorszerűbb szolár hűtési rendszert és a napenergia hasznosítására épülő gépészeti megoldásokat. A létesítmény meteorológiai állomásának, és napi mérési eredményeinek köszönhetően kimutathatóak a megújuló energiát hasznosító termékek - többek között napelemek, napkollektorok - megtérülési ideje.

A rendezvények időpontjai és helyszínek:

2015. április 28., 9:30-14:30
HAJDU Ipari Park, Innovációs Központ
Téglás, külterület, hrsz:135/47.

2015. június 11., 9:30-13:00
FUGA Építészeti Központ
Budapest, Petőfi Sándor utca 5.

Részletes program, jelentkezés és regisztráció: http://www.hajdurt.hu/kamarai-jelentkezes

Ha a HAJDU fűtési- és melegvíz előállítási rendszerekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  HAJDU  energiahatékonyság  épületenergetika  megújuló  energiák  Széchenyi  2020