proidea.hu online termékinformációs katalógus

Alaprajz Tervezői Napok - Tetők és homlokzatok


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. március 03.

Előadások a környezettudatosság jegyében

Alaprajz Tervezői Napok - Győr
A konferencia-sorozat első előadásának megtartására felkért, a magyar építészélet jelentős képviselőinek előadásai érdekes áttekintést adtak a győri és debreceni, valamint a budapesti építész oktatás egy-egy szeletéből, de volt olyan helyszín, ahol a nemzetközi építészeti kapcsolatainak jelentőségéről esett szó. A rendezvény-sorozat utolsó hétében Miskolcon és Székesfehérváron várják a szervezők az építészeket és a kivitelezésben dolgozó szakembereket.

A rendezvényen a témához kapcsolódó cégek legfrissebb újdonságait bemutató prezentációi mellett, olyan neves építészektől és szakemberektől hangzott el előadás, mint Ferencz Marcel DLA építész, a Debreceni Egyetem Építész Tanszéke Tanszékvezetője, a Győri Széchenyi István Egyetem Épülettervezési Tanszék képviseletében, Czigány Tamás DLA építész, a tanszék vezetője és Bodrossy Attila, építész, a korábbi tanszékvezető , Kálmán Ernő DLA építész, a Magyar Építőművészek Szövetsége elnöke, Balogh Balázs DLA építész, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rajz Tanszékének vezetője, valamint Dr. Széll Mária és Dr. Tóth Elek, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Magasépítési Tanszékének vezetője és Tanszékvezető-helyettese.

Az Alaprajz Tervezői Napok első 10 helyszínén, Győrben, Pécsen, Szegeden, Békéscsabán, Veszprémben, Budapesten, Kecskeméten, Kaposváron, Debrecenben és Zalaegerszegen több mint 1100 szakember hallgatta meg, hogyan járul hozzá egy aktív ház a környezettudatossághoz, milyen szerepe lehet egy szerelt átszellőztetett kerámia vagy szálcement homlokzat-burkolatnak az épület téli és nyári hővédelmében, hogyan védhetjük meg tetőinket a káros külső hatásoktól és hogyan gyűjthetjük az onnan lefolyó esővizet.

A konferenciasorozat szakmai színvonalát a védnökség vállalásával ismerte el az Épületszigetelők Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Téglás Szövetség.

A Magyar Építész Kamara által rendelkezésre bocsátott kísérő kiállítást a rendezvény-sorozatot látogatói minden helyszínen megtekinthetik. Ennek tablói a 2009. tavaszán megjelent Építész Évkönyv anyagából készültek és az elmúlt 1-2 év érdekes és értékes építészeti alkotásait mutatják be.

(MÉK: 2,5 pont, MMK: 1 pont, tárgyalás alatt)
Az Alaprajz Tervezői Napokról további információt a Creaton Hungary Kft. vagy a Build-Communication Kft. munkatársától kérhet, az alábbi Információkérés gomb megnyomásával.
Alaprajz Tervezői Napok - Pécs
Alaprajz Tervezői Napok - Szeged
Alaprajz Tervezői Napok - Békéscsaba
Alaprajz Tervezői Napok - Veszprém Alaprajz Tervezői Napok - Budapest Alaprajz Tervezői Napok - Zalaegerszeg
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
Fax: +36 92 551 559
E-mail:
Web: www.creaton.hu
Web: www.creatonteto.hu
   
   
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  Alaprajz  Tervezői  Napok  tető  homlokzat  tetőcserép  homlokzatburkolat  konferencia  Győr  pécs  Szeged  Békéscsaba  Veszprém  Budapest