Rite Hite

Rite Hite hűtőtéri kapuk

Hűtőtéri kapuk a vertikális kiviteltől a horizontális kivitelig, akár -30 ºC-os hőmérsékletű terekbe. A kapuk ellent tudnak állni a legzordabb hűtőtéri körülményeknek is, a kapulap illesztések és sínvezetés fűtésnek köszönhetően. Például, a gyors nyitási sebességnek és az egyedülálló biztonsági felszereltségeknek köszönhetően lehetővé teszik a termelés zavartalan kiszolgálását.

  • az iparág legnagyobb működési sebességű és legbiztonságosabb kapuja
  • maximális rendelkezésre állás, minimális karbantartás igény
  • valódi újrafűzési funkció

Letöltések

Fastrax függőlegesen nyíló hűtőtéri kapuk - általános termékismertető

Fastrax függőlegesen nyíló hűtőtéri kapuk

pdf 3.5 MB
általános termékismertető
 
Barrier Glider kétfelé nyíló hűtőtéri kapuk - általános termékismertető

Barrier Glider kétfelé nyíló hűtőtéri kapuk

pdf 804.0 kB angol
általános termékismertető
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

FasTrax® FR LD hűtőtéri kapuk

Hűtőtéri kapuk
Hűtőtéri kapuk
Az egyedülálló Thermal-Flex™ rendszer az InsulMax R-4 függönyökkel ötvözve innovatív, energiatakarékos, és nagy teljesítményű, hűtőhelyiségekbe szánt kapukat eredményez. A választás könnyű.

Egyszerű kialakítás és egyszerű választás szinte minden típusú nyitáshoz. Elérhető sztenderd, magas emelésű, teljesen függőleges, wrapback és egyedi kialakítással. A FasTrax FR LD szinte bármilyen típusú nyitáshoz igazítható, kisebb átépítési költséggel.

A kerék újrafeltalálása. Minden FasTrax kapu szíve a meghajtó rendszer, ami a kapu fel- és lefelé mozgását teszi lehetővé, ellensúlyok, rugók és csigák használata nélkül.

Maximális üzemidő, minimális karbantartás. A kevesebb mozgó alkatrész megbízható, problémamentes teljesítményt és alacsony fenntartási költséget jelent.

Az iparág legnagyobb működési sebessége. A 2,5 m/s működési sebesség lehetővé teszi a gyors ciklusidőt, amely maximalizálja a termelékenységet és az energiatakarékosságot.

TRUE Automatikus újrafűzés™. Véletlen ütközés után a FasTrax FR LD kapu újra fűzi magát, emberi beavatkozás nélkül, így a mélyhűtő helyiség kapuját bezárva tartja és az állásidőt minimálisra csökkenti.

Az iparág legbiztonságosabb kapuja. Köszönhetően a Soft-Edge™ technológiának, a Virtual Vision-nek, a rendelkezésre álló mozgásérzékelésnek, a két fénysugarú fotoelektrikus érzékelőnek.

Kiváló teljes peremvonalú tömítés, Csökkenti a melegítőlámpákkal és légfüggönyökkel kapcsolatos igényeket, amelyek költségesek lehetnek.

Barrier Glider® Hűtőtéri kapu – kétfelé nyíló

Hűtőtéri kapuk
Hűtőtéri kapuk

A Barrier Glider továbbfejleszti a hagyományos hűtőtéri kapuk technológiáját, és több értéket biztosít a kontrollált hőmérsékletű átjárókban.  Az Iso-Tek® panelfelépítés és a Thermal- Flex tömítőrendszer kombinációja lehetővé teszi a környezetek kiváló elválasztását az átjárókban, és az energiaköltségeket is csökkenti.

A rugalmas Iso-Tek® panelek kiváló környezeti elválasztást és jobb ütéstűrést tesznek lehetővé.

Az egyszerű, letisztult felépítés gondoskodik a hosszú távú teljesítményről.

A nagysebességű rendszer maximalizálja az ajtó zárva tartott idejét, így segít az energiamegtakarításban.

Az energiahatékony felépítés csökkenti a hűtőtéri területekre átszivárgó hőt, és az energiaköltségeket.

A panelek szorosan tömítenek a fal mentén, ugyanakkor az egyedi paneltartó rendszernek köszönhetően ütközéskor kioldanak.

A Thermal-Flex tömítőrendszer meleg, rugalmas tömítést biztosít, miközben más ajtórendszerek energiájának töredékét használja.

Kapcsolódó hírek
FasTrax® gyorskapuk alkalmazása élelmiszeripari környezetben
FasTrax® gyorskapuk alkalmazása élelmiszeripari környezetben
A hatékonyság, gyorsaság és pontosság elengedhetetlen a raktárak megfelelő működéséhez. Manapság nem engedhetjük meg magunknak, hogy a raktári operáció napi működését egy nem megbízható termék befolyásolja, nem beszélve a számszerűsített javítási költségekről. A
FasTrax® gyorskapuk alkalmazása élelmiszeripari környezetben
További termékek a cégtől
A-SAFE COLD STORAGE sorozat
 
A-SAFE COLD STORAGE biztonsági termékek

A RackGuard robusztus állványvédelmétől a PAS 13-nak megfelelő villavédelemig, oszlopokig, korlátokig és magassághatárolókig a COLD STORAGE sorozat nagy teljesítményű biztonsági termékek teljes választékát kínálja a nagyon alacsony hőmérsékleten történő alkalmazáshoz. Az A-SAFE COLD STORAGE termékeket kifejezetten fagyasztott élelmiszerek tárolására szolgáló helyiségekben és más kihívásokkal teli környezetben való felhasználásra tervezték.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
 
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Az új ESR 1000 tolóoszlopos széria megalkotásával a Crown kitolta a határokat: 30 százalékkal gyorsabb emeléssel és dupla sebességű leengedéssel látványosan hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást. A felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Eclipse speciális kaputömítés
 
Eclipse speciális kaputömítés

Az Eclipse® Dock Shelter (G5062G) kaputömítés speciális felső ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének tetején bejuthasson az esővíz, hólé stb. Ezt úgy éri el a gyártó, hogy a felső ponyván egy körkörösen párnázott ellensúlyt helyez el, amely rugalmasan követi a gépjármű felépítményének mozgását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GWL elektromos kamionkerék-rögzítő
 
GWL elektromos kamionkerék-rögzítő

A Global Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő 50 cm magasan lévő ékje automatikusan beugrik a hátsó abroncs elé, hogy biztonságos védelmet nyújtson gyakorlatilag minden kamiontípusnál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Nedcon soros raklapos állványrendszerek
 
Nedcon soros raklapos állványrendszerek

A Nedcon raklapos állványrendszerének széles választékú, integrált kiegészítő elemei biztonságos és hatékony raktározást kínálnak minden méretben és minden súlyban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Készcsarnokok
Készcsarnokok
Sorompók, nyitható útakadályok
Sorompók, nyitható útakadályok
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...