Crown

Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Az új ESR 1000 tolóoszlopos széria megalkotásával a Crown kitolta a határokat: 30 százalékkal gyorsabb emeléssel és dupla sebességű leengedéssel látványosan hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást. A felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

  • Xpress Lower technológia, mely megduplázza a leengedési sebességet, növelve a termelékenységet és a ciklusidőt
  • a Gena operációs rendszer segítségével áttekinthető teljesítményparaméterek, egyedileg konfigurálható feladatok és hibadiagnosztika
  • intelligens kanyarsebesség-optimalizáló rendszer a maximális biztonság és teljesítmény elérése érdekében

Letöltések

Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 2.3 MB angol
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
 
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 1.6 MB angol
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Műszaki adatok

ESR 1000 keskenyített alváz ESR 1000 sztenderd alváz ESR 1000 intenzív terhelésre

géptest hossza [mm]

géptest hossza [mm]

1166 – 1431

géptest hossza [mm]

1186 – 1323

géptest hossza [mm]

1281 – 1489

max. emelési magasság [mm]

max. emelési magasság [mm]

9090

max. emelési magasság [mm]

9450

max. emelési magasság [mm]

13560

méret - szélesség (w) [mm]

méret - szélesség (w) [mm]

1120

méret - szélesség (w) [mm]

1285

méret - szélesség (w) [mm]

1285

teherbírás [kg]

teherbírás [kg]

1400-1600

teherbírás [kg]

1400-1600

teherbírás [kg]

1400-1600

teljesítmény (P) [VA]

teljesítmény (P) [VA]

48V/280 – 775 Ah

teljesítmény (P) [VA]

48V/420 – 775 Ah

teljesítmény (P) [VA]

48V/420 – 930 Ah

Áttekintés

Valódi teljesítmény karnyújtásnyira - ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Az ESR 1000 tolóoszlopos targoncák Xpress Lower technológiája megduplázza a leengedési sebességet és ezáltal növeli a termelékenységet és csökkenti a ciklusidőt. A regeneratív leengedési funkció egyidejűleg gondoskodik az energiamegtakarításról és a hosszabb üzemidőről.

A felhasználók, a szerviztechnikusok és a menedzsment is egyaránt profitál a Gena operációs rendszer összekapcsolhatóságából, mely egy individualizált, interaktív és adatgazdag felhasználói élményt nyújt.

ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Okosabb és gyorsabb munkavégzés nagy magasságokban is

Egy ESR tolóoszlopos targoncával a felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, intuitív kijelzők, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

  • Az ESR 1000 széria opcionális Xpress Lower technológiájával Ön a leengedési sebességet tudja megduplázni, mellyel sok időt és pénzt spórolhat.

Az ESR 1000 opcionálisan elérhető automatikus emelési magasság előválasztó funkciója segítségével a villák gombnyomásra az előreprogramozott magasságba emelhetők a termék, az állványrendszer és a targonca károsodásának megelőzéséért és ezzel egy időben a ciklusidő javítása érdekében.

  • Minden ESR modell opcionálisan elérhető a döntési pozíció asszisztens kiegészítővel. Ez a funkció kiegyensúlyozza az oszlop és a villakocsi elhajlását és a villákat automatikusan a padlóval párhuzamos állásba helyezi a precíz pozícionálás érdekében.

Gena operációs rendszer

Az ESR 1000 széria Gena operációs rendszerével a fontos teljesítményparaméterek könnyen áttekinthetők és értelmezhetők. A 7-colos színes érintőkijelzőn minden információt egy pillantás alatt megtalálhat a beépített widgetek segítségével.

A Gena 25 kiválasztható nyelvi csomagot és informatív widgeteket tartalmazó kezelői felületének köszönhetően a felhasználó az érintőkijelzőn minden aktuális feladatot egyszerűen konfigurálhat a ciklusidő csökkentésének érdekében.

A szerviztechnikusok számára részletes eseménynaplók elérhetők a targoncák számos funkciójáról, a targonca kezelői kijelzőjét hibadiagnosztikára tudják használni lépésről lépésre történő hibaelhárítással, beállítással és kalibrációval.

Intelligens összeköttetés

Az ESR 1000 tolóoszlopos targonca vezeték nélküli kapcsolatán keresztül Önnek hozzáférése van valós idejű üzemi működési adatokhoz és bármikor lehetősége nyílik rendszerfrissítések letöltésére.

A Crown InfoLink flottamenedzsment rendszere a Gena operációs rendszert használja annak érdekében, hogy vállalatát valósidejű, átfogó teljesítményadatokkal lássa el és segítse Önt abban, hogy betartathassa az előírásokat, valamint figyelemmel kísérje és igazgassa az ütközéseket és a targoncák termelékenységét.

Individuális testreszabhatóság

Az ergonómia és az individuális testreszabhatóság fontos szerepet játszanak a termelékenység növelésében. Az ESR tolóoszlopos targoncák felhasználói optimális kezelői pozíciót, átláthatóságot és munkafolyamatot tudnak beállítani.

Teljeskörűen testreszabható

Minden ESR modell esetében elérhetők a következő beállítási lehetőségek: kezelő súlyának és magasságának beállítása, a rugós-deréktámaszos vezetőülés háttámla dőlésének testre szabása, kormányoszlop horizontális és vertikális beállítása.
Az ESR 1000 esetében ezen felül a D4 kartámasz horizontális és vertikális irányú beállítása valamint a színes kijelző dőlésszögének testre szabása is lehetséges.
Remek méretre szabhatóság minden testalkatú felhasználó részére.

ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Optimális láthatóság

Az oldalra helyezett jól átlátható oszlopszerkezet jó ráláthatóságot biztosít a teherkerekekre, a villára valamint a rakatra is. Az ESR 1000 opcionális panoráma vezetővédő keret kialakítása javítja a kilátást az állványzat irányába és egyidejűleg védi a kezelőt a lehulló tárgyaktól.

ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Az érintőkijelző és a kiegészítők vezérlése

Az ESR 1000 széria részére opcionálisan elérhető egy kijelző navigációs gomb is, mely a kartámaszba kerül integrálásra és praktikus alternatívája az érintőkijelzőn történő navigációnak.

ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Több, mint egy tolóoszlopos targonca. Egy partner.

A valós idejű vizuális és akusztikus jelzéseknek és megjegyzéseknek köszönhetően az ESR 1000 targoncák felhasználói számára a biztonság és a legjobb gyakorlat elve van a figyelem középpontjában, mivel ők egy virtuális coach-ot is a fedélzeten tudhatnak maguk mellett.

Könnyen megérthető, interaktív kijelzők, automatizált segítségnyújtás és betanítás, helyzethez igazodó figyelmeztetés, előre programozott biztonsági emlékeztetések és korlátlan kilátás hordozzák a megemelt teljesítményt és termelékenységet.

Az opcionálisan elérhető maradék teherbírás kijelzőn látható az egzakt rakattömeg, az emelési magasság és az érvényes maradék teherbírás. Színesen megjelölt grafikonok informálják a felhasználót az aktuális státuszról annak érdekében, hogy a rakatok a biztonságos zónán belül legyenek kezelhetők.

Tettre kész hatékonyság

Az ESR széria tolóoszlopos targoncái egy új dimenzióját érik el a hatékonyságnak, az energiatakarékosságnak és a teljesítménynek.

ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

A Crown intelligens kanyarsebesség-optimalizáló rendszere felismeri a kormányállás szögét valamint a menet- és a kormányzási irányt is, illetve azt, hogy a targonca éppen egy kanyarba behajt-e vagy azt éppen elhagyja-e. Ennek megfelelően szabályozza a kanyarodási sebességet és a gyorsítást a maximális biztonság és teljesítmény elérése érdekében.

Bizonyos Xpress Lower leengedési rendszerrel szerelt ESR 5200 és ESR 1000 modellek regeneratív e-GEN fékrendszerrel és egy regeneratív leengedési funkcióval vannak felszerelve az energiamegtakarítás és a megnövelt üzemidő jegyében.

A Crown szabadalmazott OnTrac hajtásvezérlése, mely a kerekek gyorsítás közbeni kipördülését és csúszását, ellenáram-késleltetését és fékezését csökkenti, lehetővé teszi az ESR 1000 széria biztonságos és maximális teljesítményű bevethetőségét nedves, csúszós területeken valamint hűtőházakban is.

Kapcsolódó hírek
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
Új Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
Az új ESR 1000 tolóoszlopos széria megalkotásával a Crown kitolta a határokat: 30 százalékkal gyorsabb emeléssel és dupla sebességű leengedéssel látványosan hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást.
Új Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
További termékek a cégtől
A-SAFE COLD STORAGE sorozat
 
A-SAFE COLD STORAGE biztonsági termékek

A RackGuard robusztus állványvédelmétől a PAS 13-nak megfelelő villavédelemig, oszlopokig, korlátokig és magassághatárolókig a COLD STORAGE sorozat nagy teljesítményű biztonsági termékek teljes választékát kínálja a nagyon alacsony hőmérsékleten történő alkalmazáshoz. Az A-SAFE COLD STORAGE termékeket kifejezetten fagyasztott élelmiszerek tárolására szolgáló helyiségekben és más kihívásokkal teli környezetben való felhasználásra tervezték.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hűtőtéri kapuk
 
Rite Hite hűtőtéri kapuk

Hűtőtéri kapuk a vertikális kiviteltől a horizontális kivitelig, akár -30 ºC-os hőmérsékletű terekbe. A kapuk ellent tudnak állni a legzordabb hűtőtéri körülményeknek is, a kapulap illesztések és sínvezetés fűtésnek köszönhetően. Például, a gyors nyitási sebességnek és az egyedülálló biztonsági felszereltségeknek köszönhetően lehetővé teszik a termelés zavartalan kiszolgálását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GWL elektromos kamionkerék-rögzítő
 
GWL elektromos kamionkerék-rögzítő

A Global Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő 50 cm magasan lévő ékje automatikusan beugrik a hátsó abroncs elé, hogy biztonságos védelmet nyújtson gyakorlatilag minden kamiontípusnál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Nedcon soros raklapos állványrendszerek
 
Nedcon soros raklapos állványrendszerek

A Nedcon raklapos állványrendszerének széles választékú, integrált kiegészítő elemei biztonságos és hatékony raktározást kínálnak minden méretben és minden súlyban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eclipse speciális kaputömítés
 
Eclipse speciális kaputömítés

Az Eclipse® Dock Shelter (G5062G) kaputömítés speciális felső ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének tetején bejuthasson az esővíz, hólé stb. Ezt úgy éri el a gyártó, hogy a felső ponyván egy körkörösen párnázott ellensúlyt helyez el, amely rugalmasan követi a gépjármű felépítményének mozgását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Targoncák, szállítókocsik
Targoncák, szállítókocsik
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Raklapos állványok
Raklapos állványok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...