QLM Logistics Solutions

A-SAFE COLD STORAGE biztonsági termékek

A RackGuard robusztus állványvédelmétől a PAS 13-nak megfelelő villavédelemig, oszlopokig, korlátokig és magassághatárolókig a COLD STORAGE sorozat nagy teljesítményű biztonsági termékek teljes választékát kínálja a nagyon alacsony hőmérsékleten történő alkalmazáshoz. Az A-SAFE COLD STORAGE termékeket kifejezetten fagyasztott élelmiszerek tárolására szolgáló helyiségekben és más kihívásokkal teli környezetben való felhasználásra tervezték.

  • elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől
  • kijelöli a gyalogos útvonalakat és segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését
  • jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és kombinálható más A-SAFE termékekkel

Letöltések

A-SAFE COLD STORAGE biztonsági termékek - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 2.7 MB angol
A-SAFE COLD STORAGE biztonsági termékek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

A-SAFE COLD STORAGE sorozat

A Memaplex Sub-Zero-t világszínvonalú polimer tudósok fejlesztették ki, hogy a maximális teljesítményt akár -30 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten is elérjék. Az egyedi polimerek keverékéből készített Memaplex Sub-Zero-t úgy tervezték, hogy ellenálljon az ütéseknek repedés vagy töredezés nélkül. Élelmiszer-biztonsági szempontból megfelelő, tisztántartható és anyagában színezett a maximális higiénia és az egyszerű kezelhetőség érdekében.

A mélyhűtött térben alkalmazott védelmek a szabadalmaztatott A-SAFE háromfázisú tengely-rögzítési rendszert tartalmazzák, amely három egymást követő szakaszban működik az ütközési erők tompításával és az energia eloszlatásával a védelmen, a rögzítőelemektől távol. Ez megakadályozza a padlósérüléseket, csökkentve a javításokkal és a karbantartással járó költségeket és az állásidőt.

Az A-SAFE COLD STORAGE sorozatát gondosan megtervezték, hogy a gyalogosok, az eszközök és az infrastruktúra számára is a legmagasabb szintű védelmet biztosítsák.

A RackGuard robusztus állványvédelmétől a PAS 13-nak megfelelő villavédelemig, oszlopokig, korlátokig és magassághatárolókig a COLD STORAGE sorozat nagy teljesítményű biztonsági termékek teljes választékát kínálja a nagyon alacsony hőmérsékleten történő alkalmazáshoz.

Élelmiszer-biztonsági szempontból megfelelő, robusztus és -30 °C-ig hatásos, Az A-SAFE COLD STORAGE termékeket kifejezetten fagyasztott élelmiszerek tárolására szolgáló helyiségekben és más kihívásokkal teli környezetben való felhasználásra tervezték.

A-SAFE védőkorlát

Az A-SAFE védőkorlát elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől (pl. targoncák), egyértelműen kijelöli a gyalogos útvonalakat, valamint segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

Az A-SAFE védőkorlát hajlik, elnyel és visszatér a lehetséges behatások alkalmával, így az alacsony szintű járművek, mint pl. a homlokvillás targoncák ütközésekor. A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és jól kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

A-SAFE kétfunkciós védőkorlát

A robusztus A-SAFE kétfunkciós védőkorlát rendszer védi, tereli és elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, valamint segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

Az A-SAFE kétfunkciós védőkorlát hajlik, elnyel és visszatér a lehetséges behatások alkalmával, így az alacsony szintű járművek, mint pl. a homlokvillás targoncák ütközésekor. A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és jól kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

A-SAFE kapu

Az A-SAFE kapuk jól látható és tartós belépési és kilépési pontot biztosítanak a veszélyes jármű- vagy a veszélyeztetett gyalogos zónákba.

Az A-SAFE kapu rugalmas polimer anyagból készül, mely létfontosságú szerepet tölt be a gyalogos útvonalak hozzáférési pontjain egy integrált közlekedési rendszerben. A hidraulikus lengő mechanizmus segítségével könnyen használható a 0°, +90° és -90° rögzítési pontok között.

A-SAFE védőkordon

Az A-SAFE védőkordon hajlik, elnyel és visszatér eredeti állapotába a lehetséges nagy behatások alkalmával, így az alacsony szintű járművek (pl. homlokvillás targoncák) ütközésekor.

Az A-SAFE védőkordont a sztenderd kerékdob ütközési magasságot szem előtt tartva tervezték. Jól látható, rugalmas és alacsony karbantartási igényű, megvédi a járműveket és gépeket a károsodástól, valamint elkülöníti a gyalogosokat munkahelyi közlekedésben.

A-SAFE védőoszlop

Az A-SAFE védőoszlopokat elsősorban szerkezetek védelmére ajánlják, de kiválóan alkalmazható nem biztonságos területek lezárására, valamint gyalogos vagy jármű útvonal kijelölésére is.

Az A-SAFE védőoszlop hajlik, elnyel és visszatér a lehetséges nagy behatások alkalmával, így az alacsony szintű járművek (pl. homlokvillás targoncák) ütközésekor. Jól látható, rugalmas és alacsony karbantartási igényű, megvédi a járműveket és gépeket, elkülöníti a gyalogosokat munkahelyi közlekedésben.

A-SAFE állványláb védelem

Az A-SAFE állványláb védő termékcsaládját saját Kutatási és Fejlesztési részlege fejlesztette ki tudományos alapokon, és tette mostanra világ viszonylatban piacvezető termékké.

Az állványlábak védelme logisztikai szempontból kiemelt prioritású feladat, az iFlex Rackguard pedig az A-SAFE új generációs megoldása.

Dok-Guardian biztonsági kordon

A Dok-Guardian biztonsági kordon segít megelőzni, hogy a villás targoncák, kézi raklapemelők, vagy akár a gyalogosok leessenek a több mint 1 méter magas rakodó állásról.

A nyitott rakodóállások potenciális veszélyforrást jelentenek minden épület esetében. Az 1,2 m magasságból történő leeséses balesetek súlyos sérülésekkel járhatnak, akár végzetesek is lehetnek. A Rite Hite biztonsági kordonok többféle biztonsági megoldást jelenthetnek az üres dokkoló állások környezetében. Teljes körű hozzáférést biztosítanak a be- és kirakodás idejére, ugyanakkor továbbra is lehetővé teszik a friss levegő bejutását a nyitott kapun keresztül az épületbe, ha nincs ott dokkoló jármű.

Kapcsolódó hírek
Az A-Safe biztonságtechnikai megoldások alkalmazhatók fagytérben is
Az A-SAFE biztonságtechnikai megoldások alkalmazhatók fagytérben is
Raktári környezetben évente közel 1200 munkahelyi baleset történik Magyarországon, amely átlagosan napi 4 alkalom
Az A-SAFE biztonságtechnikai megoldások alkalmazhatók fagytérben is
További termékek a cégtől
Eclipse speciális kaputömítés
 
Eclipse speciális kaputömítés

Az Eclipse® Dock Shelter (G5062G) kaputömítés speciális felső ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének tetején bejuthasson az esővíz, hólé stb. Ezt úgy éri el a gyártó, hogy a felső ponyván egy körkörösen párnázott ellensúlyt helyez el, amely rugalmasan követi a gépjármű felépítményének mozgását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Nedcon soros raklapos állványrendszerek
 
Nedcon soros raklapos állványrendszerek

A Nedcon raklapos állványrendszerének széles választékú, integrált kiegészítő elemei biztonságos és hatékony raktározást kínálnak minden méretben és minden súlyban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hűtőtéri kapuk
 
Rite Hite hűtőtéri kapuk

Hűtőtéri kapuk a vertikális kiviteltől a horizontális kivitelig, akár -30 ºC-os hőmérsékletű terekbe. A kapuk ellent tudnak állni a legzordabb hűtőtéri körülményeknek is, a kapulap illesztések és sínvezetés fűtésnek köszönhetően. Például, a gyors nyitási sebességnek és az egyedülálló biztonsági felszereltségeknek köszönhetően lehetővé teszik a termelés zavartalan kiszolgálását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
 
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Az új ESR 1000 tolóoszlopos széria megalkotásával a Crown kitolta a határokat: 30 százalékkal gyorsabb emeléssel és dupla sebességű leengedéssel látványosan hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást. A felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
GWL elektromos kamionkerék-rögzítő
 
GWL elektromos kamionkerék-rögzítő

A Global Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő 50 cm magasan lévő ékje automatikusan beugrik a hátsó abroncs elé, hogy biztonságos védelmet nyújtson gyakorlatilag minden kamiontípusnál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...