PRI-MO-RA 2000 Kft.

Primora kerítésrendszerek

Méretre alakítható kerítések, amelyek a már meglévő lábazatokhoz is illeszthetők. A felfogató zsanérok állításával, valamint az elemek vágásával Ön is könnyedén mérethez igazíthatja kerítését.

Termékcsalád tagjai

Norma díszíthető kerítések
 
Norma díszíthető kerítések

A Norma kerítéselemek zártszelvényből készülnek. A pálcák hegesztéssel kerülnek rögzítésre a laposvasak közé. Többféle díszelem és csúcsdísz választható az elemekhez, melyek rögzítése kétkomponensű ragasztóval történik. Az alap motívum egyenes és íves kivitelben kapható. Legfőbb előnye díszíthetőségében rejlik. A Norma elemekhez 3-féle C-elemet kínálnak. Ezek kerítésen elhelyezendő típusáról és mennyiségéről annak felhasználója dönthet Az elérhető variációk száma szinte végtelen, csak a képzelet szabhat határt. Nem csupán a díszítő elemek mennyisége, hanem azok típusa és térbeli elhelyezése is variálható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Primora sorozatgyártott kerítések
 
Primora sorozatgyártott kerítések

Primora kerítésrendszer ami masszív és időtálló megoldást jelent. Az elemek tömör anyagok felhasználásával készülnek, akár meglévő lábazathoz is alakíthatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Provello kerítésrendszer - íves táblás kerítés elem
 
Provello kerítésrendszer

Alapozó festéssel ellátott, nem horganyzott anyagból készült kerítésrendszer. A kerítés elemek visszafogott központi díszelemének köszönhetően a minimalista és rusztikus stílusú ingatlan körbekerítésére is alkalmas. Méretre alakítható megoldás, akár meglévő lábazathoz is szerelhető. A kerítés elemek univerzálisak, azaz fém-, illetve betonoszlophoz is könnyen illeszthető megoldást jelentenek. A Provello kerítéselem időtálló és biztonságos.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...