TECTA

Tecta L25N dizájn lámpa

A S/ALON kiállításon bemutatott, a dizájntörténelmi berkekből ismert és elismert Gerrit Rietveld által megálmodot L25N lámpa kiváló eleme lehet egy hálószobának, dolgozószobának vagy akár egy olvasósarokban is tökéletes funkciót tölthet be.

Letöltések

Tecta L25N dizájn lámpa - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 67.7 kB angol
Tecta L25N dizájn lámpa
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Tecta D40 szék
 
Tecta D40 szék

Marcel Breuer munkái között különleges helyet foglal el az ikonikus D40 szék. Az íves, harmonikus acélcső szerkezet amennyire egyszerű, annyira kényelmes. Ezzel a termékkel forradalmasította Breuer Marcel a bútortervezést. A tervező elve a következő volt: „Egy szék… ne legyen vízszintes/függőleges, ne legyen expresszionista, se konstruktivista”, legyen „jó szék, akkor passzol egy jó asztalhoz”.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Artek A330S függőlámpa
 
Artek A330S függőlámpa

Az „Aranyharang” becenévre hallgató A330S függőlámpa olyan szoborszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amely be- és kikapcsolt állapotban is értékelhető. A sárgarézből vagy acélból készült elegáns „Aranyharangot” Aino és Alvar Aalto alkotta meg a helsinki The Savoy étterem belső terébe 1937-ben, majd ugyanabban az évben a párizsi világkiállítás finn pavilonjában mutatták be. Az „Aranyharang” megtestesíti Alvar Aalto jellegzetes áramvonalas esztétikáját, melyet a meleg tónusú fény lágyít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Punto kerámiaburkolat
 
Mutina Punto kerámiaburkolat

A Pico kollekció koncepciójából inspirálódott Punto egy háromdimenziós dekor elem, ami kifejezetten fali burkolásra lett tervezve. A mintázatot homorú (Down) és domború (Up) pontok határozzák meg és nagy felületek burkolása esetén lesz igazán látványos a megjelenés. Egy különleges fény-árnyék hatás (chiaroscuro) jelenik meg a burkolaton, mely változik annak függvényében, hogy a fény éppen milyen szögben éri az elemeket. Mind az Up és a Down elemek 4x31,5 cm méretben érhetők el, egyenként 5 darabból álló hálón. Matt felülettel 5 szín (White, Grey, Red, Green and Blue), míg fényes felülettel szintén 5, ezek pedig a Blanc, Gris, Rose, Vert and Brun, melyek mindegyike kap egy extra átlátszó, fényes fedő mázat. Ahogy a Pico kollekció új felületénél is láthattuk, a hagyományos dupla mázas technológiának köszönhetően egy fényesebb, áttetszőbb felső réteg jöhetett létre a burkolatok felületén, mely egy kézzel készített megjelenést kölcsönöz nekik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Light and Shadows  - Odessa Inkiostro Bianco Architecture kollekció - Therma Inkiostro Bianco design tapéták - ART-AI kollekció Inkiostro Bianco design tapéták - Reminiscenze kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták
6 termék

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve. A mintákat kiváló minőségű vinylre, vagy akár a padlóra is installálható üvegszövetre varázsolja az olasz gyártó a modern technológiának köszönhetően. A kollekciók széles tárháza minden képzeletet képes felülmúlni.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Hives kerámiaburkolat Mutina Mattonelle Margherita kerámiaburkolat Mutina Pico kerámiaburkolat Mutina Rombini kerámiaburkolat
 
Mutina kerámiaburkolatok
6 termék

A Mutina olasz kerámiaburkolat gyártó vállalat Modena városában 30 évvel ezelőtt kelt életre. A kevesebb több elv mentén haladt előre, majd 2006-ban megújult és olyan kollekciók kerültek a portfóliójába, melyek önmagukban is dizájn elemként funkcionálnak. Saját, és az alapanyag határait átlépve jobbnál jobb kollekciókkal rukkolnak elő, melyek magukon hordozzák az extravaganciát, a letisztultságot, a múlt jegyeit, a mediterrán eklektikát és a képzőművészetet. Termékeik megfelelnek minden európai uniós szabványnak és magas minőségüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak minden enteriőrbe, falra és padlóra egyaránt.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Asztali lámpák és állólámpák
Asztali lámpák és állólámpák
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Fényforrások
Fényforrások
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Irodabútorok
Irodabútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...