MOROSO

Moroso kültéri bútorok

A Moroso sokoldalúsága nem csak extravagáns formatervezésében és textilválasztásában mutatkozik meg: kültéri bútorok is elérhetők a gyártó portfóliójában. Az otthoni és nyilvános felhasználásra egyaránt alkalmas kültéri bútorok üde színfoltját képezhetik egy kertnek vagy terasznak. Az egytől egyig kézzel készített, kiváló alapanyagokból álló termékek önmagukban vagy egy meglévő garnitúrával is tökéletesen mutatnak, hiszen egyedi megjelenésük megengedi, hogy eltérő stílusokkal párosítva egy nem hétköznapi exteriőrt hozzunk létre.

Letöltések

További termékek a cégtől
Moroso kültéri bútorok Diesel with Moroso Voltaire komód
 
Moroso bútorok, kiegészítők
2 termék

A nagy múltra visszatekintő olasz családi kézműves vállalkozás mára egy világszerte ismert és elismert márkává nőtte ki magát. A felsőkategóriás Moroso kanapék és ülőgarnitúrák minden darabja az egyediséget és a minőséget tükrözi kifinomult vonalvezetésével, kiváló textil borításával. 70 szakember garantálja a profi végtermékeket, melyek lakossági és közületi projekteken egyaránt felhasználhatók. A cég fő profilja mellett asztalokat, szőnyegeket, ágyat is gyárt, ahol a márkára jellemző minőség és design ugyanúgy felfedezhető. Kültéri és beltéri termékek is megtalálhatók a Moroso portfóliójában.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - ART-AI kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - ART-AI kollekció

ART-AI by Giuliano Ravazzini - Láthatatlan híd Olaszország és Afrika között. Új kollekcióval indította a 2021-es évet az Inkiostro Bianco. A kiváló tapétagyártó évek óta töretlenül bizonyítja, hogy miként tud szorosan összekapcsolódni a művészettel. Az ART-AI is ezt bizonyítja. A Giuliano Ravazzini által tervezett kollekciót a művész afrikai kontinenst érintő utazásai ihlették. A dizájnelemek egy afrikai faluban bevált szokást elevenítenek fel: a falu lakosai újrahasznosítják az egyes hulladékokat és dekorációt készítenek belőlük. A kollekció egyes elemeit olyan technikával nyomtatják, hogy szinte tapintható az ihletet adó papír durva felülete, a felhasznált színek pedig tovább erősítik a természetesség érzését. Az afrikai törzsi hangulat ízlésesen, de - az Inkiostro Biancotól megszokott - merész módon köszön vissza a kollekció 6 különböző dizájnján keresztül. Utazz el képzeletben Afrikába és csodáld meg a varázslatos gyártó 6 új termékét, melyek kiválóan beilleszthetők otthoni vagy akár munkahelyi környezetbe is. Vinyl és üvegszálas verzióban egyaránt elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Petrus 3D-s design beton burkolatok
 
Petrus 3D-s design beton burkolatok

A Petrus Evident Design 100%-ban magyar, 3D-s design burkolatokat és homlokzati elemeket gyártó vállalat. Hosszú kísérletezés és egy gondosan összeállított receptúra alapján találta meg a gyártó a végső alapanyagot, melyből kollekciói születnek. A termékek minden szükséges európai uniós szabványnak megfelelnek, melyet dokumentumok igazolnak. Jelenleg 16 kollekcióval és 14 alapszínnel rendelkezik a Petrus, de egyedi szín rendelése is lehetséges. A kollekciókhoz – a tényleges mintákon túl - társulnak digitális katalógusok és CAD fájlok, melyek megkönnyítik tervezők, belsőépítészek munkáját. A termékek közületi és lakossági felhasználásra egyaránt kiválóak, melyet a gyártó eddigi referenciái bizonyítanak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Diesel with Moroso Voltaire komód
 
Diesel with Moroso Voltaire komód

A Moroso lenyűgöző bútorait számos projektbe betervezik a hazai belsőépítészek, építészek. Nem csak otthoni, irodai környezetbe is kiválóan felhasználhatók a termékek, legyen szó székről, komódról, fotelről vagy egy terebélyes, kényelmes kanapéról. A Diesel és a Moroso kollaborálásának eredményeként - Diesel with Moroso márkanév alatt - extrém, vagány, ámde ízléses termékek születnek. A Diesel with Moroso Voltaire egy olyan komód, mely a klasszikus vonalakat ötvözi egy extravagáns megjelenéssel, amire ráerősít a gyártó anyag- és színválasztása. Garantáljuk, hogy meghatározó eleme lesz bármilyen enteriőrnek, legyen szó egy modern lakásról vagy egy irodai környezetről.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 04 - Arcade kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 04 - Arcade kollekció

Inediti 04 – Arcade – A játék egy lehetőség. Az Arcade kollekció lehetőséget biztosít arra, hogy egy olyan fantáziavilágba csöppenjünk, melynek csak a saját képzeletünk szabhat határt. A kollekció egyes elemei alternatív utak felismerésére, környezetünk átalakítására buzdítanak, mely támasz lehet a jelenlegi bizonytalan mindennapokban. Egy olyan mikrouniverzumot alakíthatunk ki az Arcade segítségével, mely a saját képzelt világunk színtere lehet, ahol mi vagyunk a főszereplők. Mi lehet fontosabb, mint hogy otthonunk atmoszférájából áradjon a könnyed, pozitív életérzés?

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Teraszbútorok, kerti bútorok
Teraszbútorok, kerti bútorok
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Fa-műanyag kompozit burkolatok
Fa-műanyag kompozit burkolatok
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Kültéri lámpatestek
Kültéri lámpatestek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...