Inkiostro Bianco

Inkiostro Bianco design tapéták

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve. A mintákat kiváló minőségű vinylre, vagy akár a padlóra is installálható üvegszövetre varázsolja az olasz gyártó a modern technológiának köszönhetően. A kollekciók széles tárháza minden képzeletet képes felülmúlni.

Termékcsalád tagjai

Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció - Sicilia
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció

Gio Bressana művész és az Inkiostro Bianco együttműködése egy új művészeti kollekcióban ölt teste, amely öt új tapéta dekorból álló sorozatból áll és Olaszország varázslatos tájait jeleníti meg. Az új Special Edition tapétakollekció beváltja a művész ígéretét: valóra váltja azt az álmot, hogy a művészet egy darabkáját hozza el lakberendezési projektekbe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Light and Shadows  - Odessa
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Light and Shadows kollekció

A lélek szelídsége ihlette az Inkiostro Bianco új kollekcióját. A Light and Shadows az állandó és mégis folyamatosan változó fény és árnyék kettősét mutatja be, mely csodálatos metaforája az emberi lélek változásainak. A kollekció 28 különböző dizájnból áll, melyek mindegyike kapható vinyl, üvegszálas (E.Q.) és Tela (textil) kivitelben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Architecture kollekció - Therma
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Architecture kollekció

Egy új, kreatív fejezet veheti kezdetét az Architecture tapéta kollekció létrejöttével, mely az ovre.design® belsőépítészeti stúdió és az Inkiostro Bianco közös munkájának gyümölcse. A kínálat összesen 16 tapétából áll, amely 4 sorozatra bontható, melyek mindegyike arra ösztönöz, hogy lépjünk ki saját terünkből és fedezzük fel a tér új dimenzióit. A kollekció egy új szerkezetet visz az enteriőrbe, ami vezeti a szemet, túl a valóságon, egy álomszerű térbe. Felcserélődik a kint és a bent, megfordul a fent és a lent, a perspektíva meghazudtolja a logikát. A nem hagyományos megjelenítések arra ösztönzik az elmét, hogy eddig nem tapasztalt horizontokat keressen, bennünket pedig arra buzdít, hogy lebontsuk a fizikai és tapasztalati korlátokat, amelyek visszatartanak bennünket a képzeletbeli térélmény megélésétől.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - ART-AI kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - ART-AI kollekció

ART-AI by Giuliano Ravazzini - Láthatatlan híd Olaszország és Afrika között. Új kollekcióval indította a 2021-es évet az Inkiostro Bianco. A kiváló tapétagyártó évek óta töretlenül bizonyítja, hogy miként tud szorosan összekapcsolódni a művészettel. Az ART-AI is ezt bizonyítja. A Giuliano Ravazzini által tervezett kollekciót a művész afrikai kontinenst érintő utazásai ihlették. A dizájnelemek egy afrikai faluban bevált szokást elevenítenek fel: a falu lakosai újrahasznosítják az egyes hulladékokat és dekorációt készítenek belőlük. A kollekció egyes elemeit olyan technikával nyomtatják, hogy szinte tapintható az ihletet adó papír durva felülete, a felhasznált színek pedig tovább erősítik a természetesség érzését. Az afrikai törzsi hangulat ízlésesen, de - az Inkiostro Biancotól megszokott - merész módon köszön vissza a kollekció 6 különböző dizájnján keresztül. Utazz el képzeletben Afrikába és csodáld meg a varázslatos gyártó 6 új termékét, melyek kiválóan beilleszthetők otthoni vagy akár munkahelyi környezetbe is. Vinyl és üvegszálas verzióban egyaránt elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Reminiscenze kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Reminiscenze kollekció

Reminiscenze - Művészet a falon. A Reminiscenze by Gio Bressana kollekció egy eklektikus stílust tár elénk. Az elmosódott, barokk kort idéző építészeti stílus izgalmas élővilággal párosul a vinyl és üvegszálas tapétán, melyeket megpillantva egyfajta múltbéli utazáson vehetünk részt. Falra installálva nem csak egy ízléses tapétával lesz gazdagabb az enteriőr, hanem már-már festményként funkcionál az aprólékosan kidolgozott, művészi kollekció. A Reminiscenze 4 dizájnban érhető el: Evan, Feronia, Fufluns, Thesan, melyek mindegyike rendelhető vinyl és üvegszálas verzióban is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 03 kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 03 kollekció

Inediti Serie 03 – Az elveszett kincsek felfedezése. Az Inediti 01 és 02 sikere után tovább folytatja az Inkiosto Bianco a felfedezést: 15 új grafikai tervvel rukkolt elő, melyek nyomtathatók vinylre, üvegszálas anyagra és a gyártótól ismert Tela nevű vászonra. A legújabb kollekció egy fúziót tár elénk, mely a természetes és mesterséges világ, a múlt és a jelen kapcsolódásának újbóli felfedezése. Egy kreativitástól, dinamizmustól és tiszta energiától túlcsorduló új dimenzió. Bár a 15 különböző dizájn különböző projektekhez készült, mégis tagadhatatlan a kapcsolat az egyes elemek között.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 04 - Arcade kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 04 - Arcade kollekció

Inediti 04 – Arcade – A játék egy lehetőség. Az Arcade kollekció lehetőséget biztosít arra, hogy egy olyan fantáziavilágba csöppenjünk, melynek csak a saját képzeletünk szabhat határt. A kollekció egyes elemei alternatív utak felismerésére, környezetünk átalakítására buzdítanak, mely támasz lehet a jelenlegi bizonytalan mindennapokban. Egy olyan mikrouniverzumot alakíthatunk ki az Arcade segítségével, mely a saját képzelt világunk színtere lehet, ahol mi vagyunk a főszereplők. Mi lehet fontosabb, mint hogy otthonunk atmoszférájából áradjon a könnyed, pozitív életérzés?

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...