Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep Panasonic PRO-HT tartálysorozat PACi modellekhez

A Panasonic kereskedelmi alkalmazásokhoz kifejlesztett, maximum 75 °C-os meleg víz előállítására alkalmasPRO-HT tartálymegoldásai a melegvíz-előállítással kapcsolatos minden igényt kielégítenek. A Panasonic kereskedelmi PRO-HT tartály megoldások a csúcsminőségű lakóépületektől az irodákon át a hotelekig számos különböző projekt igényeihez adaptálhatók. A PRO-HT DHW tartályok 200, 500 és 1000 l kapacitással, a fűtő és hűtő funkcióval rendelkező PRO-HT tartály pedig 380 l kapacitással érhető el.

  • Vízmennyiség: 500 l, 750 l és 1000 l (DHW); 380 l
  • Melegvíz-készítés max. hőmérséklete: 85 °C (DHW); 45 °C
  • Rozsdamentes acélból készült tartály és hőcserélő
Letöltések
Műszaki adatok
Áttekintés

További termékek a cégtől

Panasonic PACi Elite magas statikus nyomású, rejtett, inverter+ klíma (R32), beltéri egység
 
Panasonic PACi Elite magas statikus nyomású, rejtett, inverter+ klíma (R32)

A légcsatornás rendszerek ideális megoldást jelentenek rugalmas, rejtett légkondicionálás esetén, a választható 200 mm-es csőkarmantyúk pedig biztosítják a spirális vezetékrendszerhez való egyszerű és zökkenőmentes csatlakoztatást. Mindegyik modell szabványos, 290 mm-es magasságú. A szabványos magasság lehetővé teszi az eltérő kapacitású modellek egyszerű és egységes felszerelését. Az egységen kívüli statikus nyomás akár 150 Pa-ra is megnövelhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R32) Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5 Aquarea H generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R410A)
 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
23 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

23 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Aquarea Smart Cloud és Service Cloud vezérlés
 
Aquarea Smart Cloud és Service Cloud vezérlés

Az Aquarea Smart Cloud sokkal több, mint a fűtőberendezés be- és kikapcsolására alkalmas, szimpla termosztát. Hatékony és egyszerűen kezelhető szolgáltatás, amellyel a fűtési és melegvíz-készítési funkciók teljes palettája - az energiafogyasztás figyelését is beleértve - távolról vezérelhető. Az Aquarea H generációs rendszer vezeték nélküli LAN vagy vezetékes LAN hálózaton keresztül csatlakoztatható a felhőhöz. A felhasználó a Cloud portálhoz csatlakozva távolról működtetheti a berendezés összes funkcióját, valamint másoknak is lehetővé teheti bizonyos távoli karbantartási és figyelési funkciók elérését. Az Aquarea Service Cloud szolgáltatással a telepítést végző szakemberek távolról ellenőrizhetik ügyfeleik fűtési rendszereit.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic CZ-256ESMC3 intelligens vezérlő
 
Panasonic CZ-256ESMC3 intelligens vezérlő

A CZ-256ESMC3 a korszerű épületekben felmerülő igények kielégítésére intelligens megoldást kínál. A műveletek elvégzésére szolgáló képernyők azonos minta szerint épülnek fel, könnyen olvashatók és egyszerűen használhatók, hasonlóan az okostelefonon megszokott műveletekhez. Az energia-megtakarítási terveket grafikus ábrázolás segíti, valamint az áram- és gázfogyasztás megoszlása is megjeleníthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi egyszeres, kettős, hármas és dupla kettős rendszer
 
Panasonic PACi egyszeres, kettős, hármas és dupla kettős rendszer

Ezzel a rendszerrel egy kültéri egység teljesítménye egyidejűleg akár 4 beltéri egység között is szétosztható. A rendszer így különösen alkalmas közösségi területek kiszolgálására. Alacsonyabb zajszint és egyenletes hőmérséklet érhető el az egész helyiségben. Egy rendszeren belül többféle beltéri egység (fali, kazettás, rejtett, mennyezeti) is felszerelhető. Az egységek minden esetben egyszerre működnek. Az összes beltéri egység azonos beállításokkal üzemel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Split klímák
Split klímák
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...