Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Panasonic PRO-HT tartálysorozat PACi modellekhez

A Panasonic kereskedelmi alkalmazásokhoz kifejlesztett, maximum 75 °C-os meleg víz előállítására alkalmasPRO-HT tartálymegoldásai a melegvíz-előállítással kapcsolatos minden igényt kielégítenek. A Panasonic kereskedelmi PRO-HT tartály megoldások a csúcsminőségű lakóépületektől az irodákon át a hotelekig számos különböző projekt igényeihez adaptálhatók. A PRO-HT DHW tartályok 200, 500 és 1000 l kapacitással, a fűtő és hűtő funkcióval rendelkező PRO-HT tartály pedig 380 l kapacitással érhető el.

  • Vízmennyiség: 500 l, 750 l és 1000 l (DHW); 380 l
  • Melegvíz-készítés max. hőmérséklete: 85 °C (DHW); 45 °C
  • Rozsdamentes acélból készült tartály és hőcserélő

Letöltések

Műszaki adatok

Áttekintés

További termékek a cégtől
Panasonic PACi 3,6-25 kW-os légkezelő készlet
 
Panasonic 3,6-25 kW-os légkezelő készlet PACi rendszerekhez

A PACi kültéri egységhez csatlakoztatott 3,6–25 kW teljesítményű Panasonic légkezelő készlethez IP 65 doboz tartozik a kültéri felszereléshez, valamint 0-10 V igény szerinti vezérlés és egyszerű vezérlés BMS rendszerrel. A légkezelő készlettel a PACi kültéri egységek összekapcsolhatók a légkezelő rendszerekkel. A Panasonic légkezelő készletek számos csatlakoztatási lehetőséget kínálnak, ezért sok rendszerbe egyszerűen integrálhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A) Aquarea H generációs All in One High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő (R410A)
 
Aquarea All in One hőszivattyú rendszer
6 termék

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyúja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a kimagasló COP-érték elérését. Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába vagy a fürdőszobába is elhelyezhető. A termékhez a Smart Cloud biztosítja a távoli vezérlést.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Panasonic 3 csöves ECO G GF3 sorozatú kültéri egységek
 
Panasonic 3 csöves ECO G GF3 sorozatú kültéri egységek

A Panasonic 3 csöves Multi rendszere egyszerre képes fűtésre/hűtésre, valamint az összes beltéri egység egyedi üzemeltetésére egyetlen kültéri egységgel. Ennek eredményeként különböző hőmérsékletű helyiségek esetén hatékony egyedi légkondicionálásra van lehetőség. Az Európában kapható egyetlen 3 csöves GHP-rendszer, az S sorozatú ECO G GF2 még nagyobb teljesítményt és kiemelkedő funkciókat nyújt, amikor egyszerre van szükség fűtésre és hűtésre. A 16 HP és 25 HP közötti teljesítményekkel a Panasonic minden korábbinál nagyobb választékot és rugalmasságot kínál, és így bármilyen energiakorlátozásnak vagy más helyszíni követelménynek képes megfelelni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Elite 4 utas 90x90 kazettás, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX Elite 4 utas 90x90 kazettás, inverter+ klíma (R32)

A 4 utas 90x90-es kazettás PU3 egységben az erős turbóventilátor és az intelligens Econavi érzékelő nagy hatékonyságot biztosít, az alapkivitelben is járó nanoe™ X pedig kivételesen jó beltéri levegőminőséget eredményez. A PACi NX Elite sorozatot szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő teljesítmény, fűtés és hűtés esetén egyaránt nagyon magas energiahatékonyság jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 4-6 HP teljesítményű kültéri egységek - R32 Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 8-10 HP teljesítményű kültéri egységek - R32
 
Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozat, R32
2 termék

Az R32 hűtőközeggel működő mini ECOi LZ2 sorozat a Panasonic eddigi legrugalmasabb VRF rendszere, mely a kisebb kereskedelmi alkalmazások igényeire és lakóingatlanokba készült.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Split klímák
Split klímák
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...