Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Panasonic PACi NX Elite 4 utas 90x90 kazettás, inverter+ klíma (R32)

A 4 utas 90x90-es kazettás PU3 egységben az erős turbóventilátor és az intelligens Econavi érzékelő nagy hatékonyságot biztosít, az alapkivitelben is járó nanoe™ X pedig kivételesen jó beltéri levegőminőséget eredményez. A PACi NX Elite sorozatot szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő teljesítmény, fűtés és hűtés esetén egyaránt nagyon magas energiahatékonyság jellemzi.

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Panasonic CZ-CENSC1 Econavi érzékelő
 
Panasonic CZ-CENSC1 Econavi érzékelő

Az Econavi érzékelő észleli az emberi jelenlétet a helyiségben, és a PACi vagy VRF légkondicionáló rendszer gondos szabályozásával nagyobb komfortot és energiatakarékosabb működést biztosít. Ha az érzékelő egy megadott ideig nem észlel jelenlétet, az Econavi leállítja az egységet vagy visszalép az előzőleg beállított hőmérsékletre. Emberi jelenlét esetén 2 fokkal módosítja (növeli vagy csökkenti) a hőmérsékletet az optimális komfort és hatékonyság érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panatásonic AC Smart Cloud távfelügyeleti rendszer
 
Panasonic AC Smart Cloud távfelügyeleti rendszer

Üzleti célú ingatlanok központi vezérlése, térbeli és időbeli korlátok nélkül. Nem számít, hány telephellyel rendelkezik, és az sem, hol tartózkodik éppen: a Panasonic felhő alapú AC Smart Cloud internetes rendszerének köszönhetően táblagépén vagy számítógépén hozzáférhet berendezéseinek teljes körű vezérléséhez. Egyetlen kattintással valós időben megjelenítheti a létesítményeiben lévő, több különböző helyszínen található egységek információit, megelőzheti az üzemzavarokat és optimalizálhatja a költségeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 4-6 HP teljesítményű kültéri egységek - R32 Panasonic 2 csöves ECOi EX ME2 sorozat Panasonic Mini ECOi LE1 nagy hatékonyságú 8-10 HP kültéri egységek
 
Panasonic ECOi elektromos kültéri egységek
6 termék

Az ECOi elektromos VRF rendszert kifejezetten nagy igénybevételt jelentő irodákhoz és nagyméretű épületekhez tervezték. Épületfelújítási projektekhez is használható. Nagy hatékonyságú rendszer. 8 és 20 HP között egyetlen vázban. Kiterjesztett üzemelési tartomány akár -25 °C-os kültéri hőmérséklet melletti fűtéshez. Az ECOi sorozat tervezésekor az energia-megtakarítás, az egyszerű telepítés és a nagy hatékonyság voltak a fő szempontok. Folyamatos fejlesztései során a Panasonic fejlett technológiákat alkalmaz a különböző helyzetekből adódó követelmények kielégítése érdekében, és hozzájárul a komfortosabb életterek kialakításához.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi 3,6-25 kW-os légkezelő készlet
 
Panasonic 3,6-25 kW-os légkezelő készlet PACi rendszerekhez

A PACi kültéri egységhez csatlakoztatott 3,6–25 kW teljesítményű Panasonic légkezelő készlethez IP 65 doboz tartozik a kültéri felszereléshez, valamint 0-10 V igény szerinti vezérlés és egyszerű vezérlés BMS rendszerrel. A légkezelő készlettel a PACi kültéri egységek összekapcsolhatók a légkezelő rendszerekkel. A Panasonic légkezelő készletek számos csatlakoztatási lehetőséget kínálnak, ezért sok rendszerbe egyszerűen integrálhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5 Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A) - WH-MDC05H3E5, WH-MDC07H3E5, WH-MDC09H3E5 Aquarea J generációs T-CAP monoblokk egyfázisú/háromfázisú, fűtő és hűtő – MXC (R32) Aquarea H-generációs T-CAP monoblokk egyfázisú/háromfázisú fűtő és hűtő - MXC (R410A) - WH-MXC09H3E5, WH-MXC12H6E5, WH-MXC09H3E8, WH-MXC12H9E8, WH-MXC16H9E8
 
Aquarea Monoblokk hőszivattyú renszer
5 termék

„A” energiaosztályú vízszivattyúval és új távirányítóval, amely nagyobb teljesítményt, kényelmesebb kezelhetőséget és maximális megtakarítást biztosít.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Split klímák
Split klímák
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...