Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep Aquarea J generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32)

Az új J generációs, High Performance Aquarea All in One Compact fűtő és hűtő hőszivattyút kiemelkedően nagy energiamegtakarítás (A+++), rövidebb telepítési idő és kevesebb telepítési hibalehetőség, kisebb telepítési helyigény, egyszerűbb telepítés és karbantartás és távvezérlési funkciók jellemzi.

  • kiemelkedő COP: 5,33
  • helyigény: 598 x 600 mm
  • alacsonyabb beszerelési költségek
Letöltések
Műszaki adatok
Áttekintés

További termékek a cégtől

Panasonic K2 típusú fali beltéri egységek
 
Panasonic K2 típusú fali beltéri egységek

A K2 típusú fali egység elegáns sima előlappal rendelkezik, amely amellett, hogy igen tetszetős, könnyen is tisztítható. Az egység kisebb, könnyebb és lényegesen halkabb is a korábbi modelleknél, így ideális kisméretű irodákban és más kereskedelmi létesítményekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi fali professzionális inverteres klíma -20°C-ig, beltéri egység
 
Panasonic PACi fali professzionális inverteres klíma -20°C-ig (R32)

Ez a fali légkondicionáló berendezés kifejezetten professzionális alkalmazásra készült, például szervertermek számára, ahol akkor is hűteni kell a helyiséget, amikor a külső hőmérséklet alacsony. Ezen kívül a légkondicionáló berendezés automatikus átváltó rendszerrel rendelkezik, annak érdekében, hogy a belső hőmérsékletet akkor is fenntartsa, ha a külső hőmérsékletben jelentős változás következik be. Nagy hatékonyságának köszönhetően akár -20 °C-os hőmérséklet esetén is használható a komplett termékcsalád.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PRO-HT tartálysorozat ECOi modellekhez
 
Panasonic PRO-HT DHW tartálysorozat ECOi modellekhez

A Panasonic kereskedelmi alkalmazásokhoz kifejlesztett, maximum 75 °C-os meleg víz előállítására alkalmas PRO-HT tartálymegoldásai a melegvíz-előállítással kapcsolatos minden igényt kielégítenek. A Panasonic kereskedelmi PRO-HT tartály megoldások 2 csöves és 3 csöves ECOi-vel kombinálva a csúcsminőségű lakóépületektől az irodákon át a hotelekig számos különböző projekt igényeihez adaptálhatók. A PRO-HT DHW tartályok VRF alkalmazásokhoz 1000 l kapacitással érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez
 
Fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez

Az új fan-coil termékcsalád egy lakossági és kereskedelmi célra ideális, kompakt légcsatornás sorozatból és egy kereskedelmi alkalmazásokhoz ideális, magas statikus nyomású modellből áll. Az Eurovent által tanúsított termékcsalád mindegyik tagjához leeresztő tálca és szűrő tartozik, valamint alacsony fogyasztású ventilátormotorral van felszerelve. A készülékeket egyszerű karbantartás és hozzáférés jellemzi. Az új fan-coil termékcsalád fűtésre és hűtésre, 6 féle teljesítményszinttel (2,4 és 14,8 kW közötti hűtőteljesítménnyel és 3,0 és 19,9 kW közötti fűtőteljesítménnyel) érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi Elite mennyezeti, inverter+ klíma (R32), beltéri egység
 
Panasonic PACi Elite mennyezeti, inverter+ klíma (R32)

A mennyezeti egységek egyenáramú ventilátormotort tartalmaznak a nagyobb hatékonyság és az alacsonyabb üzemi zajszint érdekében. Mindegyik egység ugyanolyan magasságú és mélységű, így a vegyes rendszerekben is egységes megjelenés érhető el. Az egységek a friss levegő bevezetésére szolgáló perforált nyílással biztosítják a jobb levegőminőséget. A széles levegőkivezető nyílás mindkét irányba szélesebb légáramlást biztosít. A közvetlenül az emberi testet érő légáram okozta kellemetlen érzés a „huzatmegelőző pozícióval” akadályozható meg, amely változtatja a mozgás szélességét, és ezáltal növeli a komfortérzetet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...