Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Aquarea H generációs All in One Compact T-CAP egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A)

A 2021-es új Aquarea T-CAP All in One Compact H generációs hőszivattyú egyfázisú változatban, fűtésre és hűtésre alkalmas kivitelben, R410A hűtőközeggel készül és kiemelt energiahatékonyság, rugalmasság, kényelem jellemzi.

  • rozsdamentes acél HMV-tartály U-Vacua™ szigetelőpanellel
  • beépített mágneses vízszűrő
  • -28 °C-ig beállítható fűtési görbe és üzemi tartomány

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Panasonic 16, 28 és 56 kW-os légkezelő egység csatlakoztató készlet az ECOi és ECO G modellekhez Panasonic légfüggöny DX tekerccsel VRF rendszerhez Panasonic energia-visszanyerő szellőztető egység Panasonic hővisszanyerő szellőztető egység DX tekerccsel
 
Panasonic VRF szellőztetési megoldások
4 termék

A Panasonic szellőztetési megoldásai közé 16 kW, 28 kW és 56 kW teljesítményű légkezelő egység csatlakoztató készlet, DX tekerccsel ellátott légfüggöny, és gépesített hővisszanyerő áthidaló eszköz, valamint energia-visszanyerő szellőztető rendszer tartozik. A légkezelő készlet egyetlen megoldásban egyesíti a légkondicionálást és a friss levegővel való ellátást. A légfüggöny megakadályozza a meleg levegő kiáramlását. A gépesített hővisszanyerő áthidaló eszközt automatikusan vezérli az egység, hogy amikor csak szükséges, friss levegő szolgálja a hűtést. A Panasonic energia-visszanyerő ventilátorok csökkentik a külső levegő okozta terhelést, mivel a hővisszanyerésnek köszönhetően eredményesen hasznosítják a szellőztetés során elveszett hőt.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kombinált tartályok Aquarea rendszerekhez Puffertartályok Aquarea rendszerekhez Zománcozott tartályok Aquarea rendszerekhez Rozsdamentes acél tartályok Aquarea rendszerekhez
 
Használati melegvíz-tartályok Aquarea rendszerekhez
5 termék

A Panasonic az Aquarea és a használati meleg víz legjobb kombinációját kínálja. A széles választékban 1 tartály puffertartállyal, 2 rozsdamentes „A” energiahatékonysági osztályú tartály és 5 zománcozott, 150 és 400 l közötti tartály is megtalálható. A Panasonic kifejlesztett egy új kombinált tartályt, amelyben egy 80 literes puffertartály és egy 185 literes használati melegvíz-tartály található. A Panasonic „A” energiahatékonysági osztályú rozsdamentes tartálya 200 literes és 300 literes változatban kapható. Egyik modellben sem található anód, így karbantartást nem igényelnek. A zománcozott tartályok kínálata 4 különböző méretű tartályból áll: 150, 200, 300 és 400 l. A 300 literes tartály 2 tekercses változatban is kapható.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic CZ-CENSC1 Econavi érzékelő
 
Panasonic CZ-CENSC1 Econavi érzékelő

Az Econavi érzékelő észleli az emberi jelenlétet a helyiségben, és a PACi vagy VRF légkondicionáló rendszer gondos szabályozásával nagyobb komfortot és energiatakarékosabb működést biztosít. Ha az érzékelő egy megadott ideig nem észlel jelenlétet, az Econavi leállítja az egységet vagy visszalép az előzőleg beállított hőmérsékletre. Emberi jelenlét esetén 2 fokkal módosítja (növeli vagy csökkenti) a hőmérsékletet az optimális komfort és hatékonyság érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic fali Heatcharge VZ inverter+ klíma (R32) Panasonic fali Etherea inverter+ klíma ezüst / matt fehér színben (R32) Panasonic fali TZ típusú kompakt kialakítású inverteres klíma (R32) Panasonic fali FZ típusú hagyományos inverteres klíma (R32)
 
Panasonic lakossági légkondicionáló berendezések
8 termék

A Panasonic hisz benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért vezette be az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A tisztább lakókörnyezet érdekében az új nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic 2 csöves ECO G víz hőcserélővel hűtött víz és meleg víz előállításához
 
Panasonic 2 csöves ECO G víz hőcserélővel hűtött víz és meleg víz előállításához

ECO G víz hőcserélővel, kiválóan alkalmazható, amikor hőre, használati meleg vízre és hűtésre van szükség, valamint további meleg vizes helyeken is használható. A rendszer üzemeltetése és vezérlése a CZ-RTC4 időzített távirányító segítségével lehetséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...