Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Aquarea H generációs All in One T-CAP egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A)

Az Aquarea T-CAP szélsőséges, akár -28 °C-os külső hőmérséklet esetén is működik, és kiegészítő fűtés nélkül akár -20 °C-ig biztosítja a szükséges teljesítményt. A szélsőséges külső körülményekre felkészített H generációs T-CAP akár 60 °C-os víz előállítására is képes, így szélesebb körben alkalmazható utólagos felszerelésre. Az All in One Aquarea egyedülálló előnyei között első helyen említhető a piacon elérhető termékek közül a leggyorsabb telepítés és az egyszerű karbantartás, a kitűnő minőségű, karbantartásmentes rozsdamentes tartályt is beleértve.

  • akár -28 °C-os külső hőmérséklet esetén is működik
  • folyamatos teljesítmény akár -20 °C-on is
  • alacsonyabb beszerelési költségek

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
DHW önálló hőszivattyús vízmelegítő Aquarea rendszerekhez
 
DHW önálló hőszivattyús vízmelegítő Aquarea rendszerekhez

A hőszivattyú az egyik legnagyobb hatásfokú és legtakarékosabb megoldást kínálja a vízmelegítésre. A víztartályra szerelt szivattyú a környezeti levegőből elvont energiával 55 °C-osra melegíti a vizet. A maximális energia-megtakarítást biztosító Aquarea DHW közepes kapacitású változata tökéletesen alkalmas a villanybojler kiváltására. A hagyományos, közepes kapacitású víztartályt egy kiemelkedő energia-hatékonyságú hőszivattyúval szerelték fel. A légcsatornás levegő-víz hőszivattyú használatával a levegő be- és kilépési pontjai szabadon megválaszthatók, így a berendezés a lakás különböző helyiségeiben (a konyhában, a fürdőszobában, a télikertben, stb.) használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic G1 típusú padlókonzolos beltéri egységek
 
Panasonic G1 típusú padlókonzolos beltéri egységek

A G1 típusú padlókonzolos beltéri egység egy kompakt és sokoldalú rendszer, mely szűk helyekre is felszerelhető. Tökéletes megoldás utólagos felszerelésre, meglévő radiátorpanelek cseréjére. A lakossági piacra is tervezett, stílusos és kompakt előlap bármilyen épület belső terébe egyszerűen integrálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic CO2 kiválasztó program kereskedelmi hűtős berendezésekhez
 
Panasonic CO₂ kiválasztó program kereskedelmi hűtős berendezésekhez

A CO₂ kiválasztó program segítségével gyorsan és egyszerűen tudja a projektjéhez kiválasztani a megfelelő kereskedelmi hűtős berendezéseket A program a kiválasztást követően egy komplett pdf csomagot kínál fel, melyet a további iparágnak adatszolgáltatás céljából tud továbbítani. Illetve a benne foglalt információk alapján a megfelelő elpárologtató, hűtőbútor és egyéb harmadik féltől származó CO₂-es szerelvények méretezhetőek.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic 16, 28 és 56 kW-os légkezelő egység csatlakoztató készlet az ECOi és ECO G modellekhez Panasonic légfüggöny DX tekerccsel VRF rendszerhez Panasonic energia-visszanyerő szellőztető egység Panasonic hővisszanyerő szellőztető egység DX tekerccsel
 
Panasonic VRF szellőztetési megoldások
4 termék

A Panasonic szellőztetési megoldásai közé 16 kW, 28 kW és 56 kW teljesítményű légkezelő egység csatlakoztató készlet, DX tekerccsel ellátott légfüggöny, és gépesített hővisszanyerő áthidaló eszköz, valamint energia-visszanyerő szellőztető rendszer tartozik. A légkezelő készlet egyetlen megoldásban egyesíti a légkondicionálást és a friss levegővel való ellátást. A légfüggöny megakadályozza a meleg levegő kiáramlását. A gépesített hővisszanyerő áthidaló eszközt automatikusan vezérli az egység, hogy amikor csak szükséges, friss levegő szolgálja a hűtést. A Panasonic energia-visszanyerő ventilátorok csökkentik a külső levegő okozta terhelést, mivel a hővisszanyerésnek köszönhetően eredményesen hasznosítják a szellőztetés során elveszett hőt.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic Mini ECOi LE1 nagy hatékonyságú 8-10 HP kültéri egységek
 
Panasonic Mini ECOi LE1 nagy hatékonyságú 8-10 HP kültéri egységek

Az kompakt Mini VRF rendszer ideális megoldás a szűk kültéri helyekre. A magas külső statikus nyomás lehetővé teszi az üzemi teljesítmény fenntartását és az egység megfelelő működését. Hűtés esetén az üzemi tartomány akár 46 °C is lehet. A rendszer a 8 HP modell esetén akár 40 °C-os hőmérsékletig, a 10 HP modell esetén akár 37 °C-os hőmérsékletig képes a névleges (100%-os) teljesítmény leadására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...