Mr. Stone Hungary Kft.

Mr. Stone Hungary Kft.

Elérhetőségek
ANTIQUE STONE Light Travertin antikolt Mini Pattern szett burkolatok ANTIQUE STONE Light Travertin kefélt 10 x változó hossz burkolólap ANTIQUE STONE Light Travertin antikolt French Pattern szett burkolat ANTIQUE STONE Light Travertin roppantott 5 x változó hossz burkolat
 
ANTIQUE STONE Light Travertin burkolatok
5 termék

Természetes kövek, melyek lépést tartanak a változó divattal és az új trendekkel. A travertin (mésztufa) nyugalmat, harmóniát közvetít, valamint időtlenséget sugall.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ANTIQUE STONE Limestone Sly fényes 30 x 60 burkolatok
 
ANTIQUE STONE Limestone Sly fényes burkolatok, 30 x 60 cm

Nagyobb beltéri fal- és padlófelületek, valamint nagyobb kültéri falfelületek, homlokzatok minimalista és modern stílusú burkolásához javasolt. Több fajta (12, 15 20 mm, nem kalibrált) vastagságban is kérhető. Többféle felülettel (fényes, matt, kefélt, stokkolt) is rendelhető. A vékonyabb lapok burkolatsúlya csekély, (30 kg/m²) így akár vastag szigetelésre is felrakható a felület erősítése nélkül, illetve beltéri burkolás esetén minimális ragasztóanyag is biztonságosan fogja a felületet. A vastagabb lapokat teraszok, padlók, beltéri padlók és falak, valamint csak vékony, vagy szigetelést nem igénylő kültéri falfelületek burkolásához ajánlott. Tervezési döntéstől függően rakható kötésbe és rácsba, zárt, vagy vékony fugával. Egységes méretéből adódóan nem igényel komolyabb burkolási tervezést, egyszerűen sorba rakható. Kérhető Cross Cut (kereszt irányú) vagy Vein Cut (vízszintes, erezetre, illetve travertin stílusban) vágott felülettel. A Vein Cut típus kefélt vagy fényes felülettel mutat jól, főként falburkolatként, a Cross Cut típust stokkolt, matt, vagy kefélt felülettel csúszásmentes padlóburkolatként is tökéletes.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...