a_23_d_13_1581606869224_mr_stone_hungary_logo200.jpg ANTIQUE STONE Light Travertin tömített-matt csiszolt burkolatok, 30,5 x 61 cm

Nagyobb beltéri fal- és padlófelületek, valamint nagyobb kültéri falfelületek, homlokzatok minimalista és modern stílusú burkolásához javasolt. 1,2 cm vastagsága miatt nagyon csekély a burkolat súlya (30 kg/m²), így akár vastag szigetelésre is felrakható a felület erősítése nélkül, illetve beltéri burkolás esetén minimális ragasztóanyag is biztonságosan fogja a felületet. Tervezési döntéstől függően rakható kötésbe és rácsba, zárt, vagy vékony fugával. Egységes méretéből adódóan nem igényel komolyabb burkolási tervezést, egyszerűen sorba rakható.

  • 1,2 cm vastag, 30 kg/m²
  • rakható kötésbe és rácsba, zárt, vagy vékony fugával
  • nem igényel komolyabb burkolási tervezést
Letöltések
Műszaki adatok
Áttekintés

További termékek a cégtől

 
ANTIQUE STONE Light Travertin kefélt burkolólap, 10 cm x változó hossz

Kisebb kül- és beltéri fal- és padlófelületek klasszikus stílusú burkolásához ajánlott. 1 cm vastagsága miatt nagyon csekély a burkolat súlya (27 kg/m²), így akár vastag szigetelésre is felrakható a felület erősítése nélkül. A változó hosszúság miatt nagyon takarékosan - minimális hulladékképződéssel - felburkolható. Nem igényel komolyabb burkolási tervezést, sorban történő felrakásával automatikusan alakul ki a minta.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ANTIQUE STONE Light Travertin roppantott burkolat, 5 cm x változó hossz

Kisebb és nagyobb kül- és beltéri falfelületek rusztikus stílusú burkolásához javasolt. 2,1 cm vastagságából adódóan a burkolat súlya (57 kg/m²) miatt kültéren kerítésekre, támfalakra, szigetelés nélküli, vékonyan szigetelt, vagy erősített héjú szigeteléssel ellátott homlokzatrészekre ajánlják feltenni. A változó hosszúság miatt nagyon takarékosan - minimális hulladékképződéssel - felburkolható. Nem igényel komolyabb burkolási tervezést, sorban történő felrakásával automatikusan alakul ki a minta. Választható más - 10, 15, 20 cm x változó hossz - méretben is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ANTIQUE STONE Light Travertin antikolt Mini Pattern szett burkolatok

Kisebb kül- és beltéri fal- és padlófelületek klasszikus stílusú burkolásához ajánlott. 1 cm vastagsága miatt nagyon csekély a burkolat súlya (27 kg/m²), így akár vastag szigetelésre is felrakható a felület erősítése nélkül, illetve beltéri burkolás esetén minimális ragasztóanyag is biztonságosan fogja a felületet. Speciális rakási mintája miatt homogén módon véletlenszerűnek tűnő, mégis szabályosan osztott felületet ad, amely alapvetően kisebb terek, fürdőszobák, mosdók, mellékhelyiségek, kisebb konyhák padló- vagy falfelületeihez ajánlott. A megfelelően rendezett, harmonikus mintához burkolási tervet adnak, hogy véletlenül se lehessen elrontani.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ANTIQUE STONE Light Travertin antikolt French Pattern szett burkolat

Nagyobb kül- és beltéri fal- és padlófelületek klasszikus stílusú burkolásához ajánlott. 1,2 cm vastagsága miatt nagyon csekély a burkolat súlya (30 kg/m²), így akár vastag szigetelésre is felrakható a felület erősítése nélkül, illetve beltéri burkolás esetén minimális ragasztóanyag is biztonságosan fogja a felületet. Speciális rakási mintája miatt homogén módon véletlenszerűnek tűnő, mégis szabályosan osztott felületet ad, amely a nagyobb méretéből adódóan nagyobb terek, nappalik, teraszok padló- vagy falfelületeihez ajánlott. A megfelelően rendezett, harmonikus mintához burkolási tervet adnak, hogy véletlenül se lehessen elrontani.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ANTIQUE STONE Light Travertin burkolatok
5 termék

Természetes kövek, melyek lépést tartanak a változó divattal és az új trendekkel. A travertin (mésztufa) nyugalmat, harmóniát közvetít, valamint időtlenséget sugall.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Habarcsok
Habarcsok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...