a_6_d_9_1368103454795_lindab_astron_logo_2013.jpg Astron parkolóházak

Az Astron egyedi tervezésű parkolóházai optimálisan illeszthetők a környezethez akár belvárosban, akár ipari területen. Mind méreteiben, mind alaprajzában, geometriájában, homlokzataiban a rugalmasság jellemzi. Az épület három irányban is bővíthető, és félemelet is kialakítható. A nagy fesztávoknak, a ritkán elhelyezett és kis keresztmetszetű oszlopoknak köszönhetően kényelmes parkolást biztosít. Az épület alkalmas töltőállomás, autómosó, lift, csomag átvevő pont elhelyezésére is. A parkolóház acélszerkezete rövid szerelési időt és hosszú élettartamot biztosít.

  • egyedi és változatos kialakítás
  • kényelmes parkolás
  • rövid szerelési idő
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Astron parkolóházak - Új termék a közép-európai piacon
Az Astron épület-megoldásként kezeli projektjeit, ami az egész felszerkezetet felöleli
Astron parkolóházak - Új termék a közép-európai piacon

További termékek a cégtől

 
Multidek közbenső födémrendszer

A Multidek helyszíni betonozáshoz kifejlesztett rendszer. A helyszíni beton rendszerint bent maradó acél zsaluzatra kerül, amely legtöbbször többtámaszú. Ez optimalizálja a tervezést, és alacsonyabb súlyt valamint költséget eredményez. A Multidek maximális rugalmasságot biztosít mind a nyílások elhelyezésére mind méretére vonatkozóan. Előnyt jelent továbbá az előregyártott elemek alkalmazása, a maximális térkihasználás, az, hogy az épület és a közbenső födém egy szállítótól származik és integrált tervezés előzi meg, valamint az, hogy a közbenső födém az épülettel egy időben szerelhető, ezáltal a szerelési idő csökken.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Astron tetőrendszerek
5 termék

Az Astron tetőrendszereket hosszú élettartam, tökéletes vízzáróság, egyszerű beépítés jellemzi. Esztétikus és gazdaságos megoldást nyújtanak, integrált tartozékok széles skáláját kínálva. Az Astron tetőrendszerek fenntartása rendkívül egyszerű.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
LPI1200 / LPG1000 belső falburkolat rendszer

A belső falburkolatok a falrendszereket egészítik ki. Az LPI1200, valamint a tetszetős belsőt nyújtó és kiváló hangelnyelő képességgel rendelkező LPG1000 eltakarják a másodlagos szerkezetet. Tartozékok széles választéka alkalmazható, ezek közé tartoznak: egy- és kétszárnyú személybejárók, bevilágító panelek, fali szellőzők, nyíláskeretek, lezáró szegélyek.

Termék kártya
 
Multitec tetőrendszer

A Multitec alacsony hajlású tetőrendszer acél trapézlemezekből áll, amelyekre a fordított rétegrendszer kerül. A Multitec lemezeket önfúró csavarokkal kell a másodlagos szerkezethez erősíteni. A lemezek toldása fűzőcsavarokkal történik. A másodlagos szerkezet általános esetben Z-szelemen, amelyeket 1.5 m-enként kell a főtartószerkezethez rögzíteni. A hőszigetelés a tető típusától függ. A rendszer előnyei: egyszerű és gazdaságos attikák és esővíz-elvezetés, bonyolult tetőalakzatokhoz alkalmazható, kiváló hőszigetelő képesség, csökkentett taréjmagasság.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Astron acélszerkezeti elemek
3 termék

A szerkezetet a hegesztett vagy melegen hengerelt oszlopok és gerendák, valamint a hidegen hajlított horganyzott szelemenek és falváztartók alkotják.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Készházak
Készházak

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...