a_9_d_1_1207038863520_logo_Legrand_250x86.jpg Legrand termékek

A Legrand Zrt. termékválasztéka ma már a kapcsolók és csatlakozóaljzatok mellett egészen az energiaelosztási rendszerek, strukturált hálózatok telepítéséig terjed, amelyeket a nemzetközi és magyar szabványok követelményeinél gyakran szigorúbb elvárások szerint minősítenek. A Legrand termékei nemcsak az otthonok kényelmét szolgálják, hanem irodák, munkahelyek, valamint ipari létesítmények villamos berendezéséhez is komplett megoldást jelentenek.

Termékcsalád tagjai

 
Legrand nagyteljesítményű megszakítók
16 termék

A túláramokat három különböző eszközzel lehet észlelni: a termikus egységgel a túlterheléseket, a mágnesessel a rövidzárlatokat, illetve az elektronikussal mindkettőt. A termikus és a mágneses kioldókat gyakran használják kombinálva, amely egy olcsóbb, kipróbált alapon nyugvó technológia. Ugyanakkor a termikus-mágneses kioldók esetén tény, hogy az ilyen megszakítók beállítási értékei jóval korlátozottabbak, mint az elektronikusoké. A Legrand által gyártott megszakítók további kiegészítő funkciókra is alkalmasak, mint például: áramkörök kézi vagy automatikus kapcsolása; szakaszolás pozitív kontaktus jelzéssel; áramkörök leválasztása látható érintkező állapottal a kihúzható és kikocsizható készülékek esetén; vészleállítás; hibaáram-védelem; feszültségcsökkenési védelem.

16 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Legrand nagyteljesítményű biztosítós védelmi készülékek
5 termék

A terhelésszakszolók villamosan - részlegesen vagy teljesen - elválasztják a villamos hálózat részeit ezzel biztosítva a beavatkozó személyek biztonságát. Alkalmazható főkapcsolóként, leágazási áramkörökhöz, készülékekhez.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand nagyteljesítményű terheléskapcsolók
3 termék

A terhelésszakaszolók villamosan - részlegesen vagy teljesen - elválasztják a villamos hálózat részeit ezzel biztosítva a beavatkozó személyek biztonságát. Alkalmazható főkapcsolóként, leágazási áramkörökhöz, készülékekhez.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand nagyteljesítményű motorvédők és ipari mágneskapcsolók
8 termék

Motorvédő kismegszakítók 0,16 és 100 A között, ipari mágneskapcsolók és hőkioldó relék 9 és 800 A között, vezérlőrelék ipari mágneskapcsolókhoz, motorvédő kismegszakítók túlterhelés- és zárlatvédelemmel, valamint mágneskapcsolók és hőkioldó relék 9 és 310 A között.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand komplett fázisjavító berendezések és komponensek
6 termék

A Legrand kisfeszültségű fázisjavító berendezései között komplett, összeszerelt egységek, rack kialakítások, szárazkondenzátorok és kannás kondenzátorok, fojtótekercsek és teljesítménytényező szabályzó automatikák szerepelnek. A teljesen száraz technológiájú egységek biztosítják a kondenzátorok kapacitásának stabilitását a teljes élettartamuk alatt, és rendkívül ellenállóak a túlfeszültségek és részleges kisülések ellen is. A gyárilag összeszerelt rack verzió akár 75 kVAr meddő teljesítmény kompenzálásra is alkalmas, a gyárilag összeszerelt komplett készülékek pedig képesek teljes biztonságot nyújtani nagyobb meddő teljesítmények automatikus kompenzálására.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand moduláris és ajtóra szerelhető készülékek
40 termék

A fogas és villás fésűs sínek biztosítják az elosztás gyors és praktikus megvalósítását. Mindegyik Lexic készülék függetlenül kiszerelhető, átépíthető és bővithető a fésűs sín megbontása nékül. Az IP2x bekötőkapcsok biztosítják a feszültség alatti fémrészek érintésvédelmét. Az összes Lexic készülék rendelkezik cimketartóval.

40 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Legrand fotovoltaikus rendszerek

Előre vezetékezett elosztószekrények, moduláris elosztószekrények, túlfeszültség-levezetők, biztosítók, kismegszakítók, szakaszoló kapcsolók fotovoltaikus rendszerekhez. A túlfeszültség-levezetők napcellák után lévő egyenáramú hálózatok túlfeszültség védelmét szolgálják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand elosztószekrények, kiselosztók és tartozékaik
31 termék

A Legrand fali és álló elosztószekrény rendszerek teljes szabadságot biztosítanak a elosztóberendezések kiválasztásában, kialakításában és a munkamódszer tekintetében.

31 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Legrand Osmoz nyomógombok és vezérlőgombok

Az Osmos működtető és jelzőkészülékek ergonomikus, modern formatervezése, arányos mérete minden igényt kielégít. A komplett egységek között visszaugrós, kettős és vészleállító nyomógombok, forgatókaros kapcsolók, jelzőlámpák valamint 1, 2 és 3 gombos vezérlődobozok szerepelnek. A különálló egységek között világítós és nem világítós fejegységek, érintkezőelemek és üres vezérlődobozok szerepelnek. A készülékek csavaros, rugós és sarus csatlakozóelemekkel rögzíthetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand sorkapcsok, kábelezési kiegészítők, jelölők
11 termék

Viking 3 és Nylbloc sorkapcsok, CAB 3 sorkapocsjelölők és vezetékjelölők, CAB 3 jelölőgyűrűk és szigetelőgyűrűk, Duplix kábeljelölők, Colring vezetékkötegelők és Colson kábelkötegelők, halogénmentes tömszelencék, Cabstop kábelvezető lapok és Transcab perforált műanyag vezetékcsatornák.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand ipari csatlakozórendszerek
6 termék

A Legrand továbbfejlesztette ipari csatlakozórendszerét. Az új fejlesztések formavilágukkal jobban megfelelnek az elvárásoknak, kiválóan illeszkednek a felhasználási helyekhez, gyors bekötést, összeszerelést tesznek lehetővé, így időt takarítanak meg a felhasználóknak.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Legrand transzformátorok
3 termék

Egyfázisú kistranszformátorok, installációs transzformátorok biztonsági, leválasztó, orvostechnikai transzformátorok és autotranszformátorok.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand tápegységek
4 termék

Egyenirányított, egyenirányított szűrt, lineáris stabilizált és kapcsolóüzemű stabilizált egyfázisú tápegységek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand intelligens és kommunikációs rendszerek

A Rádió/ZigBee technológia számos előnnyel jár, amennyiben a BUS/SCS rendszer bővítésére van szüksége világítási vagy redőnyvezérlő szerelvényekkel bontás és vezetékezés nélkül. Számos vezérlőegység létezik, érintős és hagyományos típusú kivitelben is. A rendszer jellemzői az egyszerű üzembe helyezés, legyen szó külön kábelezésről, vagy csatlakoztatás nélküli megoldásról, a rugalmasság, mivel a rendszer bármikor átalakítható és továbbfejleszthető, az egyszerű programozás és használat, valamint a pénztárcához és igényekhez való igazíthatóság.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand kaputelefonok és vezeték nélküli csengők
2 termék

A Legrand kaputelefon és vezeték nélküli csengő választéka egyszerű és könnyen szerelhető megoldást nyújt az otthonok és kisebb épületek komfortjának és biztonságának növelésére. A kaputelefon és csengő szettek között mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő stílusú rendszert.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand szerelvények
14 termék

A Legrand szerelvényeinek választékában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Az esztétikus és sokrétű megjelenés mellett a kínálat az alapfunkciótól kezdve a magasabb elvárásoknak, modern kívánalmaknak megfelelő extra funkciókig biztosítja a felhasználók kényelmét.

14 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand süllyesztődobozok és szerelődobozok
2 termék

Batibox süllyesztődobozok téglafalba, gipszkarton falba és betonfalba, valamint Plexo vízmentes szerelődobozok.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand csatlakozó- és elosztódugók, elosztósorok
7 termék

Vezetékes és vezetékezhető elosztósorok akár transzformátorok és töltők számára kialakított külön csatlakozóaljzattal is, valamint különböző csatlakozódugók. Egyes falra vagy asztalra is szerelhető elosztósorok túlfeszültség-levezetővel vannak ellátva.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand DLP kábelvezetési rendszer
11 termék

A DLP rendszerek lehetővé teszik a kábelek falon kívüli vezetését és az erős- és gyenge áramú vezetékek a szabványoknak, előírásoknak megfelelő diszkrét és esztétikus eljuttatását az elosztószekrényektől egészen a felhasználási helyig. Ezáltal praktikus megoldásokat nyújtanak leggyakrabban irodaépületek kábelvezetési problémáira, gyors, egyszerű szerelést és karbantartást biztosítva.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Legrand energiaoszlopok

Egy oszlopon két vagy négy oldalon lehetséges csatlakozási pont kiépítése. Gyenge- és erősáramú vezetékek futhatnak párhuzamosan az elszigetelt rekeszekben egy energiaoszlopon belül. A betáplálás történhet mennyezet és/vagy padló irányából egyaránt. Felhasználási területek: irodák, üzlethelyiségek, laborok, iskolák. A kínálatban csak alumínium energiaoszlopok vannak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Legrand padlódobozok

A Legrand padlódobozok mind betonba, mind pedig álpadlóba kiválóan szerelhetők, ergonomikus kialakításúak és tökéletesen beleolvadnak környezetükbe. Kétféle típus érhető el, az állítható magasságú, és a kifejezetten vékony födémű helyiségekbe építhető csökkentett magasságú. A kínálatban a hagyományos padlódobozokon kívül megtalálható perem nélküli és kerek padlódoboz, a műanyag fedélen kívül pedig rozsdamentes acél és sárgaréz bevonatú padlódoboz is elérhető. A moduláris padlódobozok szerelvénykelyhekkel felszereltek, melyek 45x45 mm-es Program Mosaic-kal szerelvényezhetők, mind erős- mind gyengeáramú csatlakozóaljzatokkal. 

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand strukturált hálózati rendszer
21 termék

Komplett megoldások adatátviteli rendszerek strukturált kiépítésére. Maximális adatátvitel réz és üvegszál alapú rendszereken egyaránt. Az RJ45 csatlakozós Cat.8 rendszer akár négyszer gyorsabb adatátvitelre képes mint az eddigi Cat.6A és Cat.7 kategóriák. Az LCS³ réz kábelezési rendszer magas minőségét jól jellemzi, hogy + 3 dB csillapítási tartalékot garantál a szabványban meghatározott áthallás és reflexiós veszteség értékekhez képest. Ezen sáv eredményeként kapott tartalék szavatolja a folyamatos adatátvitel biztonságát.

21 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand szünetmentes áramforrások
16 termék

A Legrand átfogó szünetmentes áramforrás kínálata egyaránt tartalmaz hagyományos és moduláris felépítésű termékeket.
Egyedülálló egyfázisú, moduláris felépítésű szünetmentes áramforrások, N+1 redundanciára valamint belső teljesítmény és áthidalási idő bővítésre alkalmas torony és rack kialakításban.
Egyedülálló háromfázisú, moduláris felépítésű szünetmentes áramforrások, fázisonkénti N+1 redundanciára, belső teljesítmény és áthidalási idő bővítésre valamint speciális fáziskonfigurációk (3:3; 3:1; 1/1; 1/3; 3/[3x1]) kialakítására alkalmas, teljesen hot-swap szünetmentes áramforrások.
Széles választékú, hagyományos felépítésű szünetmentes áramforrások, egyfázisú vonali interaktív és online kettős konverziós kínálat, torony és rack kialakítással.
Széles választékú, hagyományos felépítésű szünetmentes áramforrások, háromfázisú online kettős konverziós, trafómentes és trafós kínálat 800 kVA teljesítményig.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Legrand Program Mosaic érzékelők világításvezérléshez

Mozgásérzékelővel, fényérzékelővel, áthaladás érzékelővel, és egyéb érzékelő kapcsolóval ellátott világításvezérlők, mennyezeti, falon kívüli vagy süllyesztett szereléssel. Természetes világítás nélküli helyeken átjárókba, kültérre és párás helyiségekbe telepíthetők. Természetes fénnyel megvilágított helyeken irodákba, átjárókba, kültéri és nedves környezetbe egyaránt elhelyezhetők. utóbbi esetben az automatikus fel- és lekapcsoláson, mozgásérzékelésen kívül kézi-, automatikus és kettős vezérlés is lehetséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand hajólámpák, vízmentes lámpatestek

Ovális és kerek kivitelű hajólámpák, vízálló és vandálbiztos lámpatestek lakossági és ipari területekre, kül- és beltéri felhasználásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Legrand LED lámpatestek
3 termék

Falra, mennyezetre szerelhető és süllyesztett kivitelű, elegáns LED lámpatestek lakóépületekbe, irodaházakba, közösségi terekbe, lépcsőházakba, folyosókra.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand tartalékvilágítási és vészvilágítási lámpatestek
15 termék

Az energiaellátás hibája esetén a tartalékvilágítási lámpatestek világítani kezdenek. A Legrand tartalékvilágítási lámpatesteket tiszta vonalvezetés, és tökéletes kidolgozottság jellemzi. A címezhető tartalékvilágítási rendszer könnyű áttekinthetőséget, kezelhetőséget biztosít az egy helyről, központilag vezérelt lámpatesteknek. A rendszer az előírt ellenőrzéseket automatikusan, mindig időben és pontosan végzi el, lámpáról lámpára. Számítógépes hálózatba kötve a központi vezérlőegység egy távoli PC-ről is működtethető a felügyeleti szoftver segítségével.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Legrand kézi jelzésadók

Kézi jelzésadók tűzérzékelő és tűzjelző rendszerhez, vészkijárathoz, tűzoltó rendszerhez, falon kívüli vagy süllyesztett szereléssel. A tűzérzékelő és tűzjelző rendszerhez piros (RAL 3000), vészkijárathoz zöld (RAL 6016), vészleállításhoz fehér (RAL 9003), tűzoltó rendszerhez pedig sárga (RAL 1032) színű jelzésadók választhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand kórháztechnikai termékek
5 termék

A nővérhívók és mozgássérült WC szettek a betegek biztonságát szolgálják. Az antimikrobiális szerelvényezhető kábelcsatornák és szerelvények kórházak, laboratóriumok és olyan intézmények fontos kelléke, ahol magas higiéniai követelmények vannak. A kórházi ágysávok a betegágyak megvilágításától kezdve több funkciót egyesíthetnek, melyek a betegek komfortját, biztonságát és ellátását szolgálják.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Legrand Green'up elektromos autó töltőállomások

A Green'up™ Access aljzatok lehetővé teszik elektromos és hybrid járművek biztonságos töltését, melyek Mode 2 kábellel rendelkeznek. Otthoni vagy munkahelyi használatra javasoltak. A Green’up™ Premium töltőállomások elektromos (egyfázisú és háromfázisú) és plug-in hybrid járművek Mode 2 és Mode 3 biztonságos töltéséhez készültek, és megfelelnek az IEC 61851-1 és 61851-2 szabványoknak. A töltőállomások teljesítménye szabályozható a beépített kapcsolók segítségével, illetve vezeték nélküli kommunikáció lehetséges Bluetooth-on konfiguráláshoz és a töltés vezérléséhez okostelefon vagy tablet segítségével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

További termékek a cégtől

 
Galea Life szerelvények

Stílus és elegancia, design és technológia emberi léptékkel ötvözve: ezt kínálja a Galea Life szerelvénycsalád. Kapcsolók, fényjelzős kapcsolók, világításvezérlők, redőnyvezérlők, fényerő- és hőmérséklet-szabályzók, kihangosító rendszerek, zavarérzékelők, IP44-es termékek, kábelkivezetők, jelzőfények, informatikai, telefon és antenna csatlakozóaljzatok és földelt csatlakozóaljzatok vannak többek között a termékválasztékban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Valena szerelvények

A Valena szerelvénycsalád szín és hangulat kínálata lehetővé teszi, hogy mindenki az ízlésének, elvárásának és élethelyzetének megfelelően tudjon lakásához, házához, munkahelyéhez, irodájához odaillő szerelvényeket választani. A Valena funkciók széles körben találhatók meg, mint például: kapcsolók, fényerőszabályzók, redőnyvezérlők, TV aljzatok, USB töltőaljzatok, informatikai aljzatok, kihangosító rendszer. Vízmentes, IP44-es védettségű, süllyesztett szerelésű elektromos szerelvények is rendelkezésre állnak. A sokféle színben elérhető sorolókeretek lehetővé teszik akár öt funkció összeállítását is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Cariva szerelvények

A Cariva egyszerűségével, de ugyanakkor modern megjelenéssel, valamint megbízhatóságával tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz. A Cariva alapválasztéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos családi ház szereléséhez kell: kapcsolókat, földelt csatlakozó aljzatokat, nyomókat, telefon-, TV- és informatikai aljzatokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand szerelvények
14 termék

A Legrand szerelvényeinek választékában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Az esztétikus és sokrétű megjelenés mellett a kínálat az alapfunkciótól kezdve a magasabb elvárásoknak, modern kívánalmaknak megfelelő extra funkciókig biztosítja a felhasználók kényelmét.

14 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand audió és videó kaputelefonok

A Legrand falon kívüli és süllyesztett kaputelefon választéka egyszerű és könnyen szerelhető megoldást nyújt az otthonok és kisebb tercier területek komfortjának és biztonságának növelésére. A különlegesen lapos kidolgozású süllyesztett kaputáblák diszkréten simulnak a falhoz. A falon kívüli kaputáblák lapos formája, modern, ugyanakkor visszafogott dizájnja vésés nélküli felszerelést tesz lehetővé. A moduláris kialakításnak köszönhetően egyéni rendszerek is megvalósíthatók, fekete-fehér, színes, audió és videó beltéri egységek kombinálásával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...