BTicino

BTicino kaputelefon rendszerek

A Legrand Csoport specialista az audió és videó kaputelefonok terén. Világvezetőként a kaputelefon piacon termékek és rendszerek széles választékát kínálja, melyek kényelmet és biztonságot nyújtanak családi- vagy ikerházaktól, sorházakon, kis és közepes társasházakon keresztül egészen nagyobb lakóépületekig. A BTicino audió, videó kaputelefon rendszerek két vezetékes, digitális és analóg változatban, valamint a házi CCTV rendszerek két vezetékes és digitális változatban kaphatók.

Termékcsalád tagjai

Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer
 
Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer

A kétvezetékes rendszer a legjobb választás azokban az esetekben, amikor az időmegtakarítás és a telepítés könnyedsége kritikus. A nem polarizált kétvezetékes rendszernek köszönhetően ugyanolyan könnyedén lehetséges telepíteni az összes fajta eszközt, legyen az kültéren vagy beltéren. Egy felújítás során használható akár a meglévő kábel is, amennyiben a tulajdonságai megfelelőek. A 2-vezetékes rendszer az extrém egyszerűség mellett kiváló teljesítményt is nyújt. Ezt a megoldást használva lehetőség van kis megfigyelő rendszerek telepítésére, amivel számos kaputábla és kamera csatlakozhat a rendszerhez (felvételkészítés nélkül, kitekintés funkció). A 2-vezetékes kaputelefon rendszer integrálható és egyesíthető a Legrand MyHOME automatizálási rendszerrel, illetve esztétikusan integrálható a Legrand lakossági szerelvény kínálatával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
D45 videó kaputelefon rendszer
 
D45 videó kaputelefon rendszer

A D45 rendszer egyszerűsíti a beszerelést nagy lakásszámú apartman komplexumokban. Az UTP kábel és RJ45 csatlakozók minden eszköznek gyors és könnyű beszerelést biztosítanak. A rendszer megfelel a legbonyolultabb követelményeknek különböző méretű rendszerekhez vagy TCP/IP hálózatokhoz, maximális költséghatékonyságot biztosítva. Az elsősorban nagy projektekhez kifejlesztett D45 rendszer az alábbi funkciókat tudja: hívás, becsengetés, beszélgetés, monitoring, zárnyitás, CCTV és riasztórendszer csatlakoztatását a hálózathoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...